изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:56 EEST
Разстреляха криминално проявен в центъра на София    
Ред и сигурност Пролетното разчистване на сметките в престъпния свят продължава с пълна пара. Малко преди полунощ на 14 май столичната полиция беше вдигната по сигнал за убийство. Инцидентът е станал на ул. “11 август”. Труп на мъж с неустановена самоличност лежал на пътното платно, съобщи “Фокус”.

Районът около него са отцепили 4 полицейски коли. Поставени са полицейски заграждения, поне 20 служители на СДВР са били на мястото на инцидента, станал в близост до ресторант “Тадж махал”.
Тази сутрин БГНЕС съобщи, че простреляният е 28-годишният Константин Дишлиев, известен на полицията. Мъжът е прострелян близо 10 пъти в главата и тялото. Той е излизал от индийския ресторант, когато убиецът е стрелял. Според очевидци това бил мъж, висок около 1,70 м, с набито телосложение, черна шапка “идиотка”, облечен с черно яке и сив панталон. След убийството той избягал със сив автомобил, неустановена марка. Води се разследване.
В петък, 13 май, в Ботевград беше убит 26-годишният Г.М., а малко по-късно в София беше ранен 24-годишният П.М., също от Ботевград. На 11 май пък беше разстрелян известният наркопласьор Джинката. 
 
 


Сходни връзки

Разстреляха криминално проявен в центъра на София | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди