изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:10 EEST
ТЕЛЕЦЕНТЪР ЩЕ ИМА В ТУРИСТИЧЕСКИЯ ИНФОЦЕНТЪР НА БАЛЧИК    
НовиниТуристическите информационни центрове отново заработиха в Балчик и Кранево. Те бяха създадени миналата година в изпълнение на програмата за развитие на туризма.

Тази година няма да има представителство в курорта Албена както беше миналата, информира ръководителят на ресорната дирекция Антон Минков. Работната ръка от там ще бъде насочена в Балчик и Кранево, за да се удължи работното време на центровете. В Албена ще бъдат предоставени рекламни материали за Белия град, а от средата на сезона ще заработи съвместна (между Балчик и Албена) резервационна система - тип "Информатор Feratel.
Центърът в Балчик ще бъде отворен от 8.00 ч. до 16.30 часа за времето до 16 май, а в Кранево - до 1 юни. След тези дати работното време ще се удължи съответно до 24.00 часа и 20.00 часа.
В туристическия информационен център в Балчик ще заработи и телецентър по проект, финансиран от Министерството на транспорта и съобщенията. На разположение на туристите ще бъдат 6 компютъра, които ще имат връзка с Интернет. В процес на изграждане е уеб-страницата на община Балчик.
Туристическите центрове и тази година ще дават информация на летовниците за свободната леглова база. Хотелиерите ще имат възможност да предоставят рекламни материали и друга  информация за базите си, която безплатно ще се предлага на туристите. Миналата година помощ от центъра са потърсили около 3000 души.
 


Сходни връзки

ТЕЛЕЦЕНТЪР ЩЕ ИМА В ТУРИСТИЧЕСКИЯ ИНФОЦЕНТЪР НА БАЛЧИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди