изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 22:03 EEST
ИСТИНСКИ ПАРАД НА КРАСОТАТА НА ДЕТСТВОТО В ДОБРИЧ    
ОбществоИстински парад на красотата на детството в Добрич нарече кметът на града ни Детелина Николова регионалния кастинг за конкурса "Визаж мини моделс", който се проведе вчера.

 На сцената на зала "Добрич" дефилираха малки красиви госпожици и господа. Участие взеха  82 деца на възраст между 4 и 12 години, разделени в три възрастови групи. Журито, председателствано от Д. Николова, включваше още представители на общината, агенция "Визаж", клуб "Хармония", Центъра за работа с децата и на добричките медии. Оценяващите бяха изключително затруднени да определят малчуганите, които ще представят Добрич на националния кастинг на конкурса. Всички деца бяха много красиви, със страхотни тоалети и оригинални прически. В първия тур те се представиха със спортно облекло, а във втория - с официално. Особено впечатляващи бяха момиченца с рокли с голи гърбове и със стилни ръкавици, както и малък господин с фрак. В крайна сметка журито определи 24 деца, които ще представят Добрич. Всички участници обаче си тръгнаха с подаръци, осигурени от организаторите и спонсорите на кастинга. Поднесени бяха няколко музикални поздрава към участници и публика - от малки талантливи изпълнители от ЦРД, от малчугани от ЦДГ №8, балет "Артемида" и клуб по спортни танци "Звезда".

 


Сходни връзки

ИСТИНСКИ ПАРАД НА КРАСОТАТА НА ДЕТСТВОТО В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди