изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:40 EEST
НА ДОБЪР ЧАС!    
ОбразованиеС вълнуващо тържество в петък Професионалната гимназия по аграрно стопанство изпрати своите абитуриенти


95 млади хора в петък за последен път прекрачиха прага на класната стая - с вълнение и малко тъга за училищните години, които оставят зад себе си, и с нетърпение да поемат по пътя на своята бъдеща реализация. Учители и ученици от Професионалната гимназия по аграрно стопанство изпратиха 95 абитуриенти - млади, красиви и сияещи, изпълнени с ентусиазъм да покорят върхове. 30 от тях завършват с успех над 5.50.
Аз съм сигурен, че след време всички вие ще се връщате в спомените си с умиление и тъга... Всички знания и идеи остават в зародиш без действия. Затова нека тази дума бъде ключова за вас" - каза в приветствието си към абитуриентите директорът на училището Господин Господинов и допълни: "Ние сме уверени, че вие ще намерите своето място в живота... Животът се измерва не с години, а с дирята, оставена след нас... На добър час!". Поздрав към завършващите ученици отправи и Тодор Тодоров - член на Управителния съвет на училищното настоятелство и родител на абитуриент в гимназията. Той пожела на младите хора попътен вятър и да се сбъднат мечтите им. Самите абитуриенти също поздравиха своите учители: "Често не подозираме колко много дължим на вас, нашите учители!"
Състоя се и освещаване на новия автомобил "Форд Мондео", закупен със средства, събрани на благотворителна вечер в края на миналата година. Колата ще се използва за управление за категория "Б" от учениците.
 През следващата учебна години ПГАС ще осъществи прием на ученици в пет специалности: "Механик на селското стопанство", "Монтьор на селскостопанска техника", "Земеделец", "Икономика на селското стопанство" и "Производство на месо, месни продукти и риба, производство и преработка на мляко и млечни продукти".
 


Сходни връзки

НА ДОБЪР ЧАС! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди