изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:03 EEST
КОЛА БЛЪСКА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА    
Ред и сигурност73-годишна добричлийка е пострадала при катастрофа на булевард в града, съобщиха от полицията. Произшествието е станало на бул. "Добричка епопея", пред Гара Юг. Водач на "Митцубиши Лансер" е блъснал на пешеходна пътека пресичащата възрастна жена, казаха още от РДВР.

Пострадалата е откарана в добричката болница. Няма опасност за живота й. 
НДТ припомня, че също в края на миналата седмица 17-годишно момиче пострада, след като бе блъснато от "Фолксваген Голф" на пешеходна пътека в района на Природо-математическата гимназия "Иван Вазов".
Както вестникът ни писа, от полицията казаха, че ще бъдат безкомпромисни към шофьорите, които не спазват правилата за движение по пътищата. От КАТ призоваха шофьорите да намалят скоростта, още повече предвид на въведената в момента нова организация на движение по някои булеварди в Добрич.
В петък рано сутринта - около 1 ч., е спрян за полицейска проверка лек автомобил "Форд Фиеста", управляван от 27 г. мъж от Балчик. Установено е, че водачът е управлявал колата след употреба на алкохол, а пробата е показала 1,76 промила.
 


Сходни връзки

КОЛА БЛЪСКА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди