изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:09 EET
ТЪРСЯТ СЕ НАШЕНЦИ ЗА РАБОТА В БАРСЕЛОНА    
ОбществоАгенцията по заетостта на МТСП спешно набира кандидати за работа в Испания, съобщиха от дирекция "Бюро по труда" в Добрич.

Търсят се общи работници по транспорта, заварчици и тенекеджии. Офертите са за работа за област Барселона, за една година с възможност за продължаване.  
    Кандидатите за общи работници трябва да са на възраст от 25 до 35 години, да имат минимум 2 години трудов стаж в склад за товарене и разтоварване на камиони, приемка, класификация, складиране и подготовка на стоката. Ще се цени опитът в управлението на мотокар и/или електрокар, книжката за мотокарист ще бъде предимство. Предимство ще са и познанията по испански и английски език. Кандидатите за заварчици трябва да са на възраст от 20 до 40 години, да имат професионално образование в областта на заварките, минимум 2 години опит като заварчик TIG, заваряване на неръждаема стомана и обшиване с ламаринени елементи. Ще се ценят познания по испански език. Мераклиите за тенекеджии трябва да са между 20 и 40-годишни, да имат професионално образование в областта на програмиране на машини с цифрово-програмно управление, 2 години опит като тенекеджия, опит в управлението на преса за огъване на ламарина с ЦПУ. Познанията по испански език ще са предимство.
          Кандидатите могат да получат подробна информация за конкретните оферти и да подадат молба за допускане до интервю по образец на Агенцията по заетостта и необходимия комплект документи до 26 май 2005 година в център "Работа" към дирекция "Бюро по труда" в Добрич по ул. "ВАРДАР" 45, етаж 3.

 


Сходни връзки

ТЪРСЯТ СЕ НАШЕНЦИ ЗА РАБОТА В БАРСЕЛОНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди