изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:30 EEST
“КАЛИАКРА” ГУБИ НА СВОЙ ТЕРЕН    
СпортВ мач от XXXI кръг на Североизточната “В” футболна група отборът на “Калиакра” изненадващо загуби на свой терен с 2:3 от непретенциозния състав на “Девня”.

Каварненци, които са се устремили към “Б” група,  изглежда подцениха съперника си и срещата не започна добре за тях. “Химиците” се възползваха от грешки в отбраната на домакините и поведоха набързо с 2:0. Възпитаниците на Радостин Трифонов се хвърлиха да обръщат резултата и чрез попадение на Иво Кискинов се върнаха в мача. Головите ситуации пред вратата на гостите се редуваха една след друга, но нападателите на “Калиакра” се надпреварваха да грешат в завършващата фаза на атаката. При една от редките си контраатаки отборът на “Девня” вкара трети гол. Каварненци продължиха да нападат и Андриан Аврамов се разписа за 2:3. В последните минути играта се водеше изцяло в половината на съперника, но “химиците” не позволиха да се стигне до изравняване на резултата.
 


Сходни връзки

“КАЛИАКРА” ГУБИ НА СВОЙ ТЕРЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди