изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:46 EEST
ЛЕКА АТЛЕТИКА: КРАСИМИР КРЪСТЕВ ЩЕ УЧАСТВА В "НОВИ ЗВЕЗДИ"    
СпортОколо 180 състезатели ще премерят сили в 14 дисциплини по време на XXVII традиционен международен турнир на НСА "Нови звезди", с който се открива летният лекоатетически сезон у нас.

Състезанието ще се проведе на 18 май от 16,30 часа на стадиона на Академията в Студентски град, съобщи Фокус. НДТ разбра, че в турнира ще участва и един състезател на клуб "Добруджа" с треньор Васил Франгов. В дисциплината 400 метра ще бяга Красимир Кръстев. Надпреварата е за млади атлети, но участие в нея ще вземат и някои национални състезатели. Очакват се гости от Сърбия и Черна гора, Македония и Турция.
Тази година наградният фонд на турнира е увеличен със съдействието на ректора на НСА проф. Лъчезар Димитров. Класиралите се на първите три места във всяка дисциплина ще получат почетни медали и награди, а петте най-добри постижения на студенти по таблицата на международната федерация ще бъдат премирани със стипендии. Генералният спонсор на "Нови звезди" - фирмата "Мегаспорт", ще раздаде 1 DVD плейър, 3 CD плейъра, спортни сакове и анцузи. На най-добре представилия се български лекоатлет в хвърлянето на копие за мъже ще бъде връчен приз "Милчо Миленски".

НДТ

 


Сходни връзки

ЛЕКА АТЛЕТИКА: КРАСИМИР КРЪСТЕВ ЩЕ УЧАСТВА В "НОВИ ЗВЕЗДИ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди