изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:19 EEST
ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА: ДВЕ ДОБРИЧЛИЙКИ ЩЕ УЧАСТВАТ В ТУРНИРА "ЗЛАТЕН ОБРЪЧ"    
СпортМадлена Стоянова от отбора на "Албена" (Добрич) ще представи клуба на силния турнир по художествена гимнастика "Златен обръч". Днес възпитаничката на Елена Георгиева ще отпътува за Пловдив, където утре започва състезанието.

Надпреварата е предимно за националки, но всеки клуб може да изпрати една своя гимнастичка да вземе участие. Мадлена ще има четири съчетания. В групата при девойки младша възраст тя ще покаже своите композиции без уред, с топка, с обръч и с въже.
Клуб "Мик Гергана 90" няма да има участничка в "Златен обръч", съобщи треньорката Йовка Няголова. Нейните възпитанички се подготвят за състезанието за Северна България от "Б" група, което ще бъде от 3 до 5 юни в Търговище. При жените честта на нейния клуб ще защитават Мария Иванова (на снимката), Цветелина Красимирова и Светослава Иванова.   В състезанието "Мик Гергана 90"  ще има два ансамбъла при девойките старша възраст.

В групата при девойки старша възраст на републиканския турнир по художествена гимнастика "Златен обръч" ще се включи и добричлийката Ваня Кирова, която от две години тренира в столицата и се състезава за един от най-силните клубове в този спорт у нас - "Илиана". Неин личен треньор е Теодора Стоянова. Целта на талантливата гимнастичка е да се включи в борбата за разпределяне на отличията. Според наредбата на състезанието девойките, наредили се на първите шест места, ще представят България на международния турнир "Златен обръч", който ще се проведе седмица по-късно в Бяла Слатина.

 


Сходни връзки

ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА: ДВЕ ДОБРИЧЛИЙКИ ЩЕ УЧАСТВАТ В ТУРНИРА "ЗЛАТЕН ОБРЪЧ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди