изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 10:17 EEST
Феновете на ABBA ужасявали Агнета    
Любопитно Агнета даде първото си интервю след 18 години. Тя е все така красива, но живее отшелнически живот.


За последното турне на ABBA са предложени 1 милиард долара, но Агнета не може повече. След разпадането на групата красивата блондинка се оттегля да живее на остров, в частното си имение.

Певицата се съгласи да даде интервю на авторката, която пише биографията на ABBA. Агнета обаче отказа да се срещне с нея и записа отговорите си на диск. Тя сподели, че цели 13 години не е искала да пее дори под душа, а слушането на музика й било неприятно. При Фрида положението било същото. И двете били изтощени от живота на певици.

Малко преди разпадането на ABBA Агнета започнала да получава халюцинации. Тя си представяла как феновете й я повличат със себе си и никога вече не я пускат или, че я премазват в навалицата. Имало е случаи, в които звездите са били притеснявани от почитатели до такава степен, че след това музикантите избухвали в сълзи.

Кариерата пречела на Агнета да бъде добра майка. Сега децата й живеят в близост до нейната вила. След разпадането на ABBA певицата се сблъсква с много негативни преживявания. Тя има два провалени брака, а бивш неин приятел я преследва. Умират и родителите й, като майка й се самоубива.

Агнета не пожела да гледа мюзикъла „Mamma Mia“, нито да се появи с колегите си на юбилея на ABBA. В документалния филм „The Winner Takes it All“ (1999) тя позволи да я снимат отдалече, като една самотна пешеходка - последната тъжна роля, която й отреди съдбата.
http://m.dir.bg
 


Сходни връзки

Феновете на ABBA ужасявали Агнета | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди