изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 12:04 EEST
Аксиния от „Стар академи“ спортува секс    
ЛюбопитноСрещаме се с първата изгонена от Стар Академи на ъгъла на Софийския университет. Място познато на столичани като „Телефоните“ заради няколкото одъртели монетни апарата, които вече почти никой не използва.


Те са сиви и мръсни и, разбира се, съвсем незабележими, особено след като пред тях седи предизвикателната Аксиния, облечена в електриково зелена блузка с котенце отпред, сплетена на две плитки , чакаща всеки момент да бъде схрускана от десетките навъртащи се наоколо като вълци млади студенти.

Аз прекъсвам техните мечти след като й казвам здрасти и я целувам по бузата. Знам, доста е превзето и тя малко се стресна, но не можех да не подразня зяпачите наоколо. Пък нали и превзетите целувки са официален поздрав на всички звезди, независимо колко са големи.

Двамата с Аксиния решаваме да отидем на кафе някъде наоколо, защото тя е много заета и трябва да се действа бързо. От сутрин до вечер търчи по записи и интервюта. Скоро й предстои голям концерт в Пловдив, за който трябва да се подготви. Едва намира време да се прибере и да се наспи.

Сядаме в елегантно заведение на улицата, като Аксиния започва да върти игриво плитката си, докато отговаря на моите въпроси.


Как поддържаш форма?

Секс.... (смее се) Ами не съм от спортните натури... секс и шоколад ми е тренировката.

По колко време на ден практикуваш тази тренировка?

Зависи от мъжа.

Разнообразни ли тренировки правиш или стандартни?

Зависи от партньора, доколко е готов и доколко го иска.

До пълно натоварване ли тренираш?

Определено.

Кожата на лицето е много важна за една звезда. Ти как я поддържаш с продукти от тренировката или?

О, боже.. (смее се). Много гаден въпрос. Не.

По принцип имам всякакви козметики вкъщи, но се налага да отида и на дерматолог, защото имам проблеми с кожата.

Ползваш ли някакви домашни рецепти за красота?

Не. Влизам в магазина и питам продавачката какво ми трябва и какво може да ми предложи. Купувам си това , което ми кажат.

Пазиш ли диети?

Не, по принцип не пазя диети, но съм си изградила навик да не се храня след 6 вечерта. До 4 мога да ям всякакви въглехидрати, но след това ям само протеини. Например, вечерята ми се състои от яйца, понякога кашкавал, въпреки че е мазен, и огромна салата. Не пия алкохол, но тъй като скоро имам бал, знам, че съучениците ми няма да ме оставят трезвена.

Можеш ли да готвиш?

Абсолютно не. С бившия ми приятел се бяхме разбрали той да готви през първите 20 години от брака ни, като аз си мислех да го накарам и след това да продължи. Тъй или иначе ще е набрал инерция .. цели 20 години готвене. Търся си мъж, който може да готви. Някак си кухнята не ми е любимото място. Много безпомощна се чувствам там.

Къде се чувстваш най-добре?

В спалнята.

Как обичаш да се обличаш?

Спортно-елегантно. Купувам си много официални дрехи, защото харесвам дамата в една жена.

Отговаряше ли стайлинга ти на концертите с твоя начин на обличане?

Ами не съвсем. Все пак аз съм много доволна от Кремена (Халваджиян – бел.ред.). Тя е страхотна стилистка. Харесва ми нейното мнение, че не винаги трябва да се обличаме в стила, който ние харесваме.

Какво харесваш в тялото си?

Глезените, дупето, кръста, устните си ги обожавам....

...формата на гърдите?

Ами ако зависи от мен бих искала по естествен начин някак си да се уголемят( смее се ) Но по принцип се чувствам добре в кожата си.

Как се бориш със стреса.?

Ами със секс и шоколад... е, не точно секс в този смисъл на думата.. по-скоро ласката, милувката е много важна.... една прегръдка. Шоколадът пък действа като антидепресант. Изяждам един шоколад и се чувствам много по-добре.

Приятелка ли си отвън с Наталия, Люси и Клавдия? Виждате ли се?

Почти не, защото и четирите сме пръснати в различни краища на София и няма дори физическата възможност.

Какво ще кажеш за новото момиче (Валентина, бел.ред.)?

Ами, аз я забелязах още на кастинга, тя танцуваше много добре. Доста приятно момиче.

Докато беше вътре, много хора те обвиниха , че не си адаптивна. Защо?

Ами това е истина. Аз не обичам да се разкривам пред хора, които не познавам. А тях определено не познавах. Просто ми трябва малко повече време да преценя дали един човек си струва.

Не ги познаваш, а се хвърли на презервативите....

О-о-о. Това стана такава история. Аз просто исках да си надуя балон, а после какви ли не неща се изписаха, че съм ги близала , че съм ги лапала и какво ли още не. Не претендирам, че съм някаква светица, но това беше смешно.

Александра си донесе вибратор....

Ами браво на нея... Да го използва най-после.

С кой от момчетата и момичетата би направила нещо заедно, като музикално изпълнение? Кой ти допада най-много, като глас, като поведение?

С Даниел, с Вяра.. Мариела, с Вики също...

Според мен те са едни доста качествени изпълнители, от които би могло да станат истински звезди.

Спират ли те по улицата за автографи?

Да. Като бяхме на боулинг (турнирът на сп. "Блясък" за звезди, бел. ред.) с много други звезди и много хлапета, като ни видяха възкликнаха: “О-о-о Аксиния, Клавдия!“ и ни обградиха за автографи. Ние сме все още прясна сензация. Случва се групичка от малки деца да се събират и да ходят след мен, като си мислят, че аз не ги усещам.

Ами хейтъри има ли?

О-о-о-о разбира се. Чух какви ли не слухове за себе си, които излизат най-вече от жълтата преса. Чух, че съм била елитна проститутка в Свищов, че господин Станчев спи с мен и още какви ли не глупости. Аз им се смея, но лошото е , че има много хора , които им вярват.

Разбрах, че със Зара от "Биг брадър" сте имали уговорка да се видите?

Да, бяхме се разбрали да се видим, но поради ангажименти и на двете отменихме срещата. Оставихме го за някой друг път.

Би ли пяла поп-фолк?

Не, това е единственият стил, в който не бих работила. Просто не ми допада, а и гласът ми не става. Тези характерни извивки не ги мога.

Смяташ ли да инвестираш в увеличаване на бюста?

Ами ако след 2 години ме видите с някакъв бюст 100 или 95 примерно и аз като Бритни Спиърс ще ви кажа , че съм в процес на растеж и е нормално да се развивам на тази възраст.

Александър Иванов


http://tialoto.bg
 


Сходни връзки

Аксиния от „Стар академи“ спортува секс | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди