изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 22:03 EEST
ЦСКА спечели 30-та юбилейна титла    
СпортОтборът на ЦСКА спечели 30-та си юбилейна титла един кръг преди края на шампионата в родния футболен ешалон. Пред около 25 хиляди зрители, изпълнили стадион "Българска армия" домакините надиграха много трудно гостите от Пирин (Благоевград) с 2:1 и със спечелените три точки станаха недостижими на върха.


"Червените" натиснаха още от самото начало и само добрите изяви на Илко Пиргов попречиха гостите да инкасират гол в началните минути. Въпреки отчаяните усилия на "орлетата" обаче ЦСКА откри резултата след четвърт час игра – Емил Гъргоров получи възможност да изпълни пряк свободен удар, центрира и този път Пиргов се размина с топката, за да кацне тя на главата на Евгени Йорданов.

Нападателят не срещна никакви проблеми с насочването й в опразнената врата и така се стигна до откриване на резултата. Оттук насетне обаче домакините решиха, че са си свършили работата и се стигна до сериозно отпускане в редиците им. Това бе използвано по най-добрия начин от Пирин, който стигна до изравняване в 25-та минута.

След изпълнение на ъглов удар, топката стигна до Стойчев, който стреля без забавяне. Хмарук изби доста нескопосано и Георги Георгиев довкара кълбото в мрежата – 1:1. Вместо да се стигне до нов гол за ЦСКА обаче, гостите изпуснаха да дръпнат напред – груба грешка на Беноа Кое доведе до удар в гредата на футболист на Пирин.

През втората част ЦСКА натисна здраво, но натискът така и не водеше до нов гол. Двубоят вървеше към реми, когато изгря звездата на Емил Гъргоров. В 78-та минута халфът на "армейците" от малък ъгъл успя да прониже мрежата на Пиргов за втори път и това се оказа достатъчно домакините да празнуват с титлата.  http://topsport.bg
 


Сходни връзки

ЦСКА спечели 30-та юбилейна титла | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди