изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 17:05 EEST
Даниел Вълчев даде начален старт на футболния турнир на SOS детски селища в к.к. Албена    
ТуризъмАлбена. Зам.-председателят на НДСВ Даниел Вълчев даде начален старт на футболния турнир на SOS детски селища в к.к. Албена днес, съобщиха от пресцентъра на НДСВ. С професионален шут от зам.-председателя на НДСВ започна първият мач на турнира. Преди старта Даниел Вълчев се включи в загряващата тренировка на отборите от Сърбия и Албания.


Турнирът е по повод десет години SOS детско селище с. Дрен и се провежда под патронажа на министър-председателя на България Симеон Сакскобургготски.
Преди началото на първия съдийски сигнал, футболните таланти от всички балкански страни на SOS селищата в един глас прочетоха подготвената от тях декларация в името на световния мир. В декларацията се казва: “Ние, децата от балканските страни искаме да живеем в мир, приятелство и разбирателство. С участието си в този турнир искаме да допринесем за мира в нашите страни”. Да обединим Европа за по-добър свят, е написано още в декларацията на децата.

http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Даниел Вълчев даде начален старт на футболния турнир на SOS детски селища в к.к. Албена | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди