изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:23 EEST
И ОДС подредиха листите    
НовиниНИС на СДС направи предложение как да изглеждат листите на коалиция ОДС на предстоящите избори за 40-ото Народно събрание. Лидерът на СДС Надежда Михайлова е водач на листа във Варна и 23-ти избирателен район София 1. Петър Стоянов е водач на листата в Пловдив-град. Бившият премиер Филип Димитров е водач на листата на ОДС в Благоевград и в 24-ти избирателен район София 2. Лидерът на “Гергьовден” Любен Дилов-син е водач на листата на коалицията в Бургас, а лидерът на Демократическата партия Александър Праматарски е водач на листата на ОДС в в 25-ти избирателен район София.


Агенция "Фокус"
Филип Димитров водач в листата на ОДС за Благоевград

НИС на СДС предлага листата на коалиция ОДС за 40-ото Народно събрание в 1-ви избирателен район Благоевград да изглежда засега така: водач е експремиерът Филип Димитров, втори да бъде председателят на областния съвет на СДС в Благоевград Ясен Попвасилев, а на трета позиция да е лидерът на Националното сдружение БЗНС Яне Янев.

Агенция "Фокус"
ОДС предлага Любен Дилов-син за водач на листата в Бургас

НИС на СДС предлага листата на коалиция ОДС за 40-ото Народно събрание във 2-ри избирателен район Бургас да изглежда засега така: водач е лидерът на “Гергьовден” Любен Дилов-син, втори да бъде Васил Камберов. Трети да е бившият кмет на община Руен, а на четвърта позиция да бъде председателят на общинското ръководство на СДС - Бургас Антонио Душепеев.

Агенция "Фокус"
Надежда Михайлова водач на листата на ОДС във Варна

НИС на СДС предлага листата на коалиция ОДС за 40-ото Народно събрание в 3-ти избирателен район Варна да изглежда засега така: водач на листата е лидерът на СДС Надежда Михайлова, втори да бъде депутатът от СДС в 39-ото и бивш кмет на Варна Христо Кирчев, на трета позиция да е кметът на Девня Димитър Димитров, а на четвърто място да бъде Кирил Александров – представител на коалиционния партньор – Демократическата партия.

Агенция "Фокус"
Димитър Йорданов водач на листата на ОДС във Велико Търново

НИС на СДС предлага листата на коалиция ОДС за 40-ото Народно събрание в 4-ти избирателен район Велико Търново да изглежда засега така: водач е Димитър Йорданов, втори да е главният секретар на СДС Ваньо Шарков. Трети да е депутатът от 38-то Народно събрание и бивш зам.-министър на отбраната Пламен Радонов.

Агенция "Фокус"
Във Видин водач на листата на ОДС е Величко Йонов

НИС на СДС предлага листата на коалиция ОДС за 40-ото Народно събрание в 5-ти избирателен район Видин да изглежда засега така: водач е бившият депутат от СДС и областен председател на СДС-Видин Величко Йонов, втори да бъде Генади Венков, а трети да е Мариела Вълкова.

Агенция "Фокус"
Николай Младенов е водач на листата на ОДС в Добрич

НИС на СДС предлага листата на коалиция ОДС за 40-ото Народно събрание в 8-ми избирателен район Добрич да изглежда засега така: водач е зам.-председателят на СДС Николай Младенов, втори да бъде Павел Павлов, а трети да е членът на областното ръководство на СДС-Добрич Милена Иванова.

Агенция "Фокус"
Листата на ОДС в Ямбол води Емануил Йорданов

НИС на СДС предлага листата на коалиция ОДС за 40-ото Народно събрание в 11-ти избирателен район Кюстендил да изглежда засега така: водач е зам.-преседателят на СДС Емануил Йорданов, втори да бъде Васил Бачев, а трети да е секретарят на община Кюстендил Кирил Мицов.

Агенция "Фокус"
Бившият кмет на Пазарджик Иван Колчаков води листата на ОДС за града

НИС на СДС предлага листата на коалиция ОДС за 40-ото Народно събрание в 13-ти избирателен район Пазарджик да изглежда засега така: водач е бившият кмет на града Иван Колчаков, втори да бъде Илия Илиев от ДРОМ. Трети да е Александър Господинов, а четвърти - Никола Пенчев. Пети в листата да бъде Даниел Апостолов – председател на СДС-Пещера, а шести да е бившият областен управител на Пазарджик арх. Даниел Мирчев.

Агенция "Фокус"
Листата на ОДС в 15-ти МИР Плевен води кметът Найден Зеленогорски

НИС на СДС предлага листата на коалиция ОДС за 40-ото Народно събрание в 15-ти избирателен район Плевен да изглежда засега така: водач е кметът на града Найден Зеленогорски, втори да e кметът на район “Студентски” в София Ася Михайлова, а треди да бъде д–р Костов.

Агенция "Фокус"
Петър Стоянов води листата на ОДС в Пловдив-град

НИС на СДС предлага листата на коалиция ОДС за 40-ото Народно събрание в 16-ти избирателен район Пловдив-град да изглежда засега така: водач е Петър Стоянов, втори да бъде Мария Капон от Демократическата партия, трети да е Петър Панев, а четвърти в листата да бъде членът на НИС Младен Влашки.

Агенция "Фокус"
Листата на ОДС в Пловдив-област води депутатът Йордан Бакалов

НИС на СДС предлага листата на коалиция ОДС за 40-ото Народно събрание в 17-ти избирателен район Пловдив-област да изглежда засега така: водач е депутатът от 39-ото НС Йордан Бакалов и член на НИС на СДС, а втори да бъде Георги Пинчев – лидер на коалиционния партньор БЗНС.

Агенция "Фокус"
Методи Андреев води листата на ОДС в Сливен

НИС на СДС предлага листата на коалиция ОДС за 40-ото Народно събрание в 21-ви избирателен район Сливен да изглежда засега така: водач е Методи Андреев, втори да бъде Кирил Димитров, а трети да е Илия Димитров – представител на коалиционния партньор движение “Гергьовден”.

Агенция "Фокус"
Лидерът на СДС води листата в 23-ти избирателен район София 1

НИС на СДС предлага листата на коалиция ОДС за 40-ото Народно събрание в 23-ти избирателен район София 1 да изглежда засега така: водач е лидерът на СДС Надежда Михайлова, втори да бъде Мартин Димитров, на трета позиция да бъде Любен Петров - председател на СДС в район "Витоша", на четвърто място актьорът Николай Сотиров, а на пета позиция проф. Стефан Карастоянов – председател на Български демократически форум.


Агенция "Фокус"
Листата в 24-ти избирателен район София 2 води Филип Димитров

НИС на СДС предлага листата на коалиция ОДС за 40-ото Народно събрание в 24-ти избирателен район София 2 да изглежда засега така: водач е Филип Димитров, втори да бъде депутатът от 39-ото НС Марио Тагарински, на трета позиция да бъде Георги Ангелов, на четвърто място депутатът от 39-ото НС Лъчезар Тошев, а на пета позиция Владимер Царчински – председател на СДС в район “Оборище”.

Агенция "Фокус"
Александър Праматарски водач на листата на ОДС в 25-ти избирателен район София

НИС на СДС предлага листата на коалиция ОДС за 40-ото Народно събрание в 25-ти избирателен район София 3 да изглежда засега така: водач е лидерът на Демократическата партия Александър Праматарски, втори да бъде Иван Сотиров - зам.-председател на СДС-София, трети да е депутатът от 39-ото НС Валентин Василев, на четвърта позиция да е Димитър Лозанов, а на пето място да бъде Николай Николов.

Агенция "Фокус"
Валентин Василев води листата на ОДС в в 26-ти избирателен район София-област

Народно събрание в 26-ти избирателен район София-област да изглежда засега така: водач е депутатът от 39-ото НС Валентин Василев и зам.-председател на ПГ на СДС, втори да бъде Илия Матеев.

Агенция "Фокус"
В Стара Загора листата на ОДС води Ваньо Шарков

НИС на СДС предлага листата на коалиция ОДС за 40-ото Народно събрание в 27-ми избирателен район Стара Загора да изглежда засега така: водач на листата е главният секретар на СДС Ваньо Шарков, втори да е областният председател на СДС д-р Стефан Радев, а на трета позиция да бъде Петър Стоянович – политически секретар на “Гергьовден”.

Агенция "Фокус"
В 31-ви избирателен район Ямбол листата на ОДС води Илия Бъчваров

НИС на СДС предлага листата на коалиция ОДС за 40-ото Народно събрание в 31-ви избирателен район Ямбол да изглежда засега така: водач е Илия Бъчваров, втори да бъде Антон Карамарков, трети да е Емир Карлов.

Фокус

 


Сходни връзки

И ОДС подредиха листите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди