изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:50 EET
В Силистра започва обществено обсъждане на проект на стратегия за развитие на областта до 2015 г.    
НовиниСилистра. В Силистра започва обществено обсъждане на проект на стратегия за развитие на областта за периода 2005-2015 година, съобщи БНР.


Стратегията за развитие на област Силистра обобщава главните направления за бъдещото развитие на региона, изведени след анализ на проблемите и дефицитите в развитието на областта, както и на нейните предимства. Направленията за развитие са съобразени с основните предизвикателства, пред които ще се изправи областта в бъдеще, свързани с присъединяването на България към ЕС, а така също и с мястото й в икономиката и стратегическото развитие на страната ни.
За участие в общественото обсъждане на проекта на областната стратегия за развитие на област Силистра за периода 2005-2015 година са поканени представители на държавни институции и на местните власти по общини и представители на бизнеса и неправителствения сектор.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

В Силистра започва обществено обсъждане на проект на стратегия за развитие на областта до 2015 г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди