изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:36 EEST
18-ГОДИШЕН БЛЪСКА ПЕШЕХОДЕЦ И ИЗЧЕЗВА    
Ред и сигурност11 пияни водачи са засечени от полицията от петък до вчера. Единият е на 16 години


38-годишен пешеходец от Тервел е блъснат на улица в село Орляк от шофьор, който веднага е напуснал местопроизшествието, информираха от полицията. След получаване на сигнала служители на районното полицейско управление са предприели незабавни оперативни мероприятия, вследствие на които е задържан водача на автомобила. Това е 18-годишен жител на село Жегларци. Пострадалията пешеходец е получил охлузни наранявания и след катастрофата е настанен за лечение в добричката болница.
Друг 18-годишен неправоспособен водач от село Нова Камена е катастрофирал на 24 май следобед. Произшествието е станало около 17 ч. по пътя между тервелските села Нова Камена и Каблешково. Лек автомобил "Форд", управлявал от младежа, се ударил в крайпътно дърво. В резултат на пътното произшествие водачът е получила фрактура на левия крак и е настанен за лечение в болницата в Добрич.
Продължава изясняването на обстоятелствата по двете катастрофи.
За времето от 20 май до 3,50 ч. на 25 май в Добричка област полицаите са засекли 11 пияни шофьори. Те са на възраст между 16 и 51 г. и са от Добрич, Генерал Тошево, Варна и София. Пробите са показали между 1.3 и 2.55 промила алкохол в издишвания от водачите въздух. Полицаите са установили също, че четирима от шофьорите са неправоспособни или с отнети свидетелства за управление на МПС. Срещу десет от водачите е започнала подготовка за бързи полицейски производства, казаха още от РДВР.
 


Сходни връзки

18-ГОДИШЕН БЛЪСКА ПЕШЕХОДЕЦ И ИЗЧЕЗВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди