изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:07 EET
АДВОКАТКА ПРОВАЛЯ ТРИ ПЪТИ СЛЕДСТВЕНИ ДЕЙСТВИЯ ПО ДЕЛОТО С АМФЕТАМИНИТЕ    
Ред и сигурностСледственото дело срещу Георги Панчев от Добрич и съучастника му от Сандански за притежание на анфетамини е пред приключване, въпреки опитите са адвокатите да го саботират.

 Това заяви пред журналисти директорът на Окръжната следствена служба в Добрич Атанас Атанасов. Както НДТ писа, през януари в ТИР "Скания", собственост на 41-годишния добричлия, бяха открити 147, 068 кг таблетки амфетамин на голяма стойност. В акцията тогава участва лично главният секретар на МВР генерал лейтенант Бойко Борисов. А. Атанасов сподели, че заради отсъствието на една от адвокатките по делото, следствените действия били отлагани на три пъти. Преди дни защитничката отново не се явила, като се оправдала с участие в дело в Апелативния съд в София. Следователите направили справка и установили, че адвокатката не е имала такъв ангажимент.
И двамата мъже са в следствения арест. Срещу тях е повдигнато обвинение по чл. 354 "а" от Наказателния кодекс - за държане на наркотици, който предвижда затвор от 15 до 20 години и глоба от 200 000 до 300 000 лева.

 


Сходни връзки

АДВОКАТКА ПРОВАЛЯ ТРИ ПЪТИ СЛЕДСТВЕНИ ДЕЙСТВИЯ ПО ДЕЛОТО С АМФЕТАМИНИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди