изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:08 EEST
РЕПУБЛИКАНСКИ СЪСТЕЗАНИЯ "МЛАД ОГНЕБОРЕЦ" СЕ ПРОВЕЖДАТ ДНЕС И УТРЕ В АЛБЕНА    
Ред и сигурностШестите републикански състезания на младежките противопожарни отряди "Млад огнеборец" ще се проведат днес и утре в курорта Албена.

 

 В надпреварата ще участват 28 отряда - първенци в областните състезания. Организатори са Министерството на вътрешните работи - НС "Пожарна и аварийна безопасност" и Министерството на образованието и науката. Състезанията са под патронажа на Георги Манзаров - председател на фондация "Ангели от Лим". Генерален спонсор на състезанието е "Allianz" ЗПАД "Алианц България".
Тържественото откриване ще се състои днес от 10 ч. на голф-игрището пред хотел "Добруджа" в Албена. Час по-късно ще започне състезанието в дисциплината "Бойно разгръщане на състезателна пътека". Утре от 10 ч. на стадион "Албена-1" е състезанието в дисциплината "400 метра щафетно бягане с препятствия", а закриването и награждаването на победителите са от 17 ч. на голф-игрището пред хотел "Добруджа".

 


Сходни връзки

РЕПУБЛИКАНСКИ СЪСТЕЗАНИЯ "МЛАД ОГНЕБОРЕЦ" СЕ ПРОВЕЖДАТ ДНЕС И УТРЕ В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди