изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:53 EEST
ГРУПА "ГЪЛФСТРИЙМ" ГОСТУВА В ДОБРИЧ    
КултураВ рамките на Седмицата на камерната музика днес в Добрич концерт ще изнесе група "Гълфстрийм" от Варна. Това са Николай Йорданов /флейта/, Костадин Цветков /китара/, Милена Петрова /цигулка/ и Румен Бенлиан /перкусия/. Концертът е от 19 ч. в залата на младежкия дом "Захари Стоянов". В програмата ще прозвучи келтска музика.

В събота от 11 ч. в Художествената галерия ще се състои концерт под наслов "Децата на Добрич". Ще участват възпитаници на музикална къща "Катлин", школа "Доминанта", школата при читалището, СОУ "Св. Климент Охридски", Детски камерен хор с диригент Росица Дурмушлийска. Концертът ще бъде със специалното участие на Веселин Иванов - акордеонист и музикален педагог в НУИ "Добри Христов" във Варна. За 28 май от 18.30 ч., също в галерията е насрочена портретна вечер на музикалния деятел Ахил Карамузов под наслов "Традиции и приемственост в музиката". Половин час по-рано ще се открие фотоизложба на тема "Музикалният живот на Добрич от Освобождението до наши дни". Творческа среща "Трета възраст" ще се състои в неделя от 11 ч. в младежкия дом. В нея ще участват съставът за градски шлагери "Добрич" при читалище "Йордан Йовков" с ръководител инж. Валентин Славов, съставът за стари градски песни "Антица" при клуб "Детелина" с ръководител Мария Паскалева, съставът "Алени макове" при клуб "Димят" с ръководител Васил Стоев и ансамбъл "Престо" при музикална къща "Катлин".
 


Сходни връзки

ГРУПА "ГЪЛФСТРИЙМ" ГОСТУВА В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди