изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 15:52 EEST
НАД 2400 СТУДЕНТИ КАНДИДАТСТВАТ ЗА СТАЖ В БТК    
НовиниНад 2400 студенти кандидатстват за летен стаж в БТК, съобщиха от пресцентъра на телекома. Те се борят за една от 300-те позиции, обявени в средата на април в най-голямата по рода си кампания у нас.

Младежите ще имат възможност да работят не само в София, но и в още 27 големи и малки града в цялата страна. 1500 от подадените до този момент кандидатури са за столицата. 350 са изявилите предпочитания да работят във Варна, а 250 - в Пловдив. Най-голяма част от кандидат-стажантите искат да трупат опит в "Експлоатация и инженеринг". Втората по големина група се е ориентирала към "Маркетинг и продажби". Във Варна обаче топ желание се оказва Финансов отдел. 205 са подали документи за място в "Информационни технологии".
Междувременно в телекомът стартира програма за обучение на менторите, които ще отговарят персонално за развитието на всеки един от стажантите. Те ще бъдат подготвени да подпомагат и мотивират младежите и да им предават практически познания по най-добрия начин.
Това не е единственото - компанията е разработила дългосрочна програма за професионално развитие на студенти, а летният стаж е само първата стъпка в нея. Като продължение телекомът е готов да предложи и part-time работа през годината, за да може стажантът да прилага теоретичните познания в практиката. Най-добре представилите се могат да бъдат включени в програмата за млади дипломанти. Тя ще им даде възможност да работят по няколко месеца в различни основни отдели, да се запознаят цялостно с бизнес процесите в БТК и така да се подготвят след време да заемат ключови позиции в компанията, добавиха още от пресцентъра.
 


Сходни връзки

НАД 2400 СТУДЕНТИ КАНДИДАТСТВАТ ЗА СТАЖ В БТК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди