изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:30 EEST
БУРНОТО СТРОИТЕЛСТВО НАЛАГА МНЕНИЕТО, ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕ Е ГОТОВА ЗА ТУРИСТИЧЕСКИЯ СЕЗОН    
ТуризъмЗаяви вчера на пресконференция търговският директор на "Албена" АД Маргита Тодорова

Бурното строителство по Черноморието за съжаление налага мнението на основните пазари, че България не е готова за туристическия сезон, каза вчера търговският директор на "Албена" АД Маргита Тодорова. "Част от английските ни партньори ще стартират програмите си по-късно - на 27 май, вместо на 5 число. Такова е положението и с Германия - райзебюрата са скептично настроени. Аз също съм скептично настроена и за лято 2006. Бурното строителство слага кръст на дългогодишни усилия за увеличаване на сезона. Албена също направи много в тази посока. Радващ е факта, че нашите партньори от "Сеньорен Райзен" ни потвърдиха идването си и догодина. Прави впечатление също увеличението на клиентите, които ползват лечебните програми" - добави още М. Тодорова.
Търговският директор отбеляза още, че с всяка изминала година конкуренцията на пазара става все по-голяма. За лято 2005 курортите от Турция и Испания са намалили цените. "Радващото е, че всяка година базата ни се обновява и реконструира, с което се стараем да предложим по-добри условия на гостите ни. Нарпимер миналата година "Ралица сипериор" спечели първа награда в страната по програмата "Ол инклузив". Друг наш плюс е чистата екосреда, многото пространство и се надяваме това да е една печеливша за нас позиция" - добави още М. Тодорова.
 


Сходни връзки

БУРНОТО СТРОИТЕЛСТВО НАЛАГА МНЕНИЕТО, ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕ Е ГОТОВА ЗА ТУРИСТИЧЕСКИЯ СЕЗОН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди