изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:17 EET
Чешки журналисти опознават България    
Туризъм От днес до 31 май 2005 г. Агенцията по туризъм организира посещение в България на седем журналисти от чешки популярни списания, туристически издания, радио и ежедневници, членове на FIJET - Чехия -

ежедневникът Pravo, туристическите списания TTG, Hotel Revue, Travel Profi, Sirius и Naut + , националните радиоканали Cesky rozhlas 1 и Cesky rozhlas 2, популярните списания Kvety, Vlasta и Prekvapeni, съобщи пресцентърът на Министерството на културата и туризма.
Основната насоченост на тура е представяне на България като страна атрактивна за морска ваканция, така и на възможностите за city breaks и културно-познавателен туризъм. Журналистите ще посетят курортите Албена, Св. Константин, Несебър, Варна, Балчик, Поморие и градовете Пловдив, Велико Търново, Казанлък и София.
По време на посещението си ще дегустират български вина в Брестовица и Поморие, ще наблюдават розоварене и ще тестват розови продукти и др.
Организирането на това посещение ще допринесе както за увеличаване на чешкия туристопоток конкретно за сезон “Лято 2005”, така и за изграждане на позитивен имидж на България като дестинация с разнообразни туристически възможности през цялата година.

http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

Чешки журналисти опознават България | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди