изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 22:12 EEST
ГЕН. ТОШЕВО ПРЕДЛАГА - ВМЕСТО ПРЕДИЗБОРНИ "ЕКСТРИ", ДА БЪДАТ РЕМОНТИРАНИ ПЪТИЩАТА В ДОБРУДЖА    
НовиниВ редакцията на НДТ бе получено писмо от община Генерал Тошево, в което се съдържа обръщение до всички кандидати за народни представители в 40-ото обикновено народно събрание. Ето какво се казва в писмото:

"Обръщаме се към Вас по един от най-актуалните скандали в нашето абсурдно политическо битие - въпроса за изземване на правомощия на ЦИК от страна на правителството - чрез отделяне на 4 000 000 лева за "разяснителна" кампания за гласуването, а също и увеличението с 2 000 000 лева на бюджета на Министерството на външните работи - също за предстоящите парламентарни избори.
Общинска администрация Генерал Тошево, област Добрич, предлага тези допълнително осигурени пари за изборите в размер на 6 000 000 лева да бъдат насочени към ремонт на пътищата в Добруджа, които са в отчайващо състояние, като по този начин се изгради нормална пътна инфраструктура, за да се ожъне и прибере хлябът на цяла България.
Убедени сме, че ще подкрепите тази наша инициатива и вместо за телефонни разговори и други подобни "екстри" в политическата борба за избиране на депутати в 40 ОНС да се подеме кампания за ремонт на пътищата в Добруджа, от което ще спечелят всички българи, защото хлябът на всяка българска трапеза се слага всеки ден".
 


Сходни връзки

ГЕН. ТОШЕВО ПРЕДЛАГА - ВМЕСТО ПРЕДИЗБОРНИ "ЕКСТРИ", ДА БЪДАТ РЕМОНТИРАНИ ПЪТИЩАТА В ДОБРУДЖА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди