изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:35 EEST
"НЯМА ДА ДОПУСНЕМ НЕИЗПРАВНА ТЕХНИКА В МАСИВИТЕ"    
Новини
заяви пред журналисти зам.-директорът на НСПАБ полк. Камен Вучков

В момента върви традиционната, ежегодна подготовка във връзка с пожарната безопасност по време на предстоящата жътвена кампания. Ще бъде проверена селскостопанската техника, като всяка проверена машина ще се обозначи със стикер. Това заяви в петък в Албена зам.-директорът на Националната служба "Пожарна и аварийна безопасност" полк. Камен Вучков. "Ние няма да допуснем влизането на непроверена и неизправна техника в масивите" - категоричен бе той и добави, че и тази година се очаква неприятности да създаде паленето на стърнищата. Според полк. Вучков старата селскостопанска техника е проблем, но вече по-големите кооперации са закупили нови, по-добри и съвременни машини. В същото време обаче, все още проблем остава противопожарната техника, която е доста стара и амортизирана, подчерта полк. Вучков.
Той каза още, че в момента върви проверка по курортите във връзка с изпълнението на противопожарните изисквания. Тя трябва да приключи до края на месеца. Дадени са указания от страна на НСПАБ и съответно ще се предприемат законовите мерки в случай на нарушения на изискванията.
 


Сходни връзки

"НЯМА ДА ДОПУСНЕМ НЕИЗПРАВНА ТЕХНИКА В МАСИВИТЕ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди