изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:58 EET
№ 3 - “Коалиция за България”    
Парламент

Кандидати за народни представители в 40-ото Народно събрание на Република България от VIII  Добрички многомандатен избирателен район



1.     Николай Георгиев Камов – роден на 11 април 1956 г. в София. Завършва право в Юридическия факултет на Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Специализира международни отношения в Москва и Вашингтон. Народен представител в 36-ото, 37-ото, 38-ото и 39-ото Народно събрание. Председател на Комисията по външна политика и европейска интеграция. Съпредседател на Съвместния парламентарен комитет “България - Европейски съюз”. Член на Делегацията в Парламентарната асамблея на НАТО. Председател на политическо движение “Социалдемократи”. Основател и член на Управителния съвет на Института за икономика и международни отношения. Участник в ръководните органи на редица неправителствени организации. Женен с две деца.

 2.     Ясен Стоянов Пенчев – роден на 14 август 1955 г. в Добрич, в многодетно семейство. Завършва висшето си образование в СУ “Св. Климент Охридски” – специалност “Психология”. Специализирал е политология в Москва. Има опит в местното самоуправление – бил е зам.-кмет на община Добрич по проблемите на културата образованието и здравеопазването. Председател на областния и общински съвет на БСП-Добрич, председател на Комисията по организационни въпроси във ВС на БСП и член на Комисията по земеделие, гори и екология на ВС на БСП. Женен с две деца.  

 3.     Евтим Костадинов Костадинов – роден на 11 ноември 1959 г. в Добрич. Има две висши образования - опазване на вътрешния ред и сигурност и юридическо. Заместник-председател на Общинския съвет на БСП. Бил е директор на РДВР-Добрич, през периода 1992 г. и 1995-1997 г. Има военно звание подполковник. Понастоящем главен мениджър на “Албена стил” АД-Добрич. Женен, с две деца.

 4.     Сияна Атанасова Фудулова – 35-годишна от Балчик. Има две висши образования - агрономия и икономическо. Председател е на ОбС на  БСП Балчик. Последната й професионална ангажираност – кредитен инспектор в “Евробанк” - клон Добрич.

5.     Никола Гочев Проданов – 59-годишен от Тервел. Завършил висше образование, специалност “машинен инженер”. Член на ОбС на БСП и бивш депутат във Великото Народно събрание. В момента е управител на общинска фирма в Тервел.

6.     Кириак Цонев Цонев – 67-годишен от Каварна. Има висше образование. Дипломат от кариерата, предподавател в СУ “Св. Климент Охридски” и Югозападния университет -  Благоевград, по международни отношения. Дипломат от кариерата, писател, публицист, преводач от арабски език.

7.     Владимир Костов Банов – 47-годишен от Добрич. С висше икономическо образование. Председател е на Общинския съвет на партия “Български социалдемократи” - Добрич, икономически експерт.

8.     Михаил Йорданов Стоев – 48-годишен от Добрич. Завършил е висше образование, строителен инженер. Има следдипломна квалификация на финансов мениджмънт. Член на ИБ на ОбС на БСП Добрич, изпълнителен директор на “Екострой”АД Добрич.

9.     Васил Тодоров Калинов – 49-годишен от Силистра. Досегашен народен представител от “Коалиция за България” и настоящ водач на листата на коалицията в Монтански избирателен район, лесоинженер. Председател е на Комисията по земеделие, гори и екология на ВС на БСП.

10. Дариела Димитрова Вълканкина – 47-годишна от Добрич. Учителка по история в ПМГ “Иван Вазов” Добрич. Член на ОбС на БСП гр.Добрич.

11. Даниела Атанасова Йорданова – 47-годишна от община Добричка, лекар в село Победа. Член на ОбС на БСП община Добричка.

12.  Ивайло Малчев Петров – 32-годишен от София. Завършил е висше образование в Ташкентския икономически университет. В момента е управител и собственик на фирма. Коалиционен партньор от БЗНС “Александър Стамболийски”.

13. д-р Желязко Демирев Желязков – 62-годишен от Добрич. Завършил висше образование – “Медицина”. Общ стаж – 36 години. Акушер-гинеколог от 31 години. Общински съветник от БСП – четвърти мандат.

14. Марин Калинков Колев – 33-годишен от село Росеново (община Добричка), локомотивен машинист, коалиционен партньор от партия “Демократичен конгрес”.

 


Сходни връзки

№ 3 - “Коалиция за България” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди