изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 12:23 EEST
ОБЩИНСКИ ВЕСТИ НАКРАТКО    
НовиниДО КРАЯ на седмицата трябва да приключи ремонтът на булевардите "25 септември" и "3 март", заяви вчера на оперативка зам.-кметът арх. Пламен Ганчев. От вчера започна и работата по ремонта на тротоарите по улиците "Славянска" и "Отец Паисий", както и подготовка за преасфалтиране на ул. "Калиакра".

ОТ ДНЕС до 1 юни община град Добрич, съвместно с Български футболен съюз, организира турнир по футбол за родените през 1994 г. деца, съобщи на традиционната кметска оперативка зам.-кметът Ваня Балчева. Турнирът ще се проведе в зала "Добротица", като заявка за участие в него са подали 9 училища.
ДО КРАЯ НА тази седмица трябва да пристигнат 200 компютъра за училищата в Добрич, осигурени по проект i-България, съобщи зам.-кметът Ваня Балчева. Всяко училище ще получи също и по един лазерен и един мастиленоструен принтер, както и сървър, добави още зам.-кметът. Държавата осигурява също средства за подготовка на кабинетите.
НА 2 ЮНИ от 16 часа в общината ще бъдат наградени печелившите от тазгодишната кампания "Спри и спечели", организирана по традиция от РИОКОЗ - Добрич. Наградите са  предоставени от програма СИНДИ.
 


Сходни връзки

ОБЩИНСКИ ВЕСТИ НАКРАТКО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди