изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 10:09 EEST
КОАЛИЦИЯ НА РОЗАТА ЩЕ Е ЧАСТ ОТ СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ    
ПолитикаЗаяви на пресконференция вчера лидерът на партийната формация Александър Томов

"Кампанията ни върви на пълни обороти и едва ли има хора, които да не вярват, че Коалиция на розата ще е част от следващия парламент. Работим с всички сили и очакваме да имаме самостоятелна група в следващия парламент. Предварителните проучвания прогнозират избирателна активност от 58 %. Ние очакваме дори 60-62 %, като се надяваме младите хора да бъдат по-активни. Цялата ни кампания е насочена най-вече към тях и ги призоваваме: Млади хора на Добруджа, гласувайте! Не оставяйте своето бъдеще в ръцете на бащите и майките си, защото вие сте тези, които работите и вие сте тези, които формирате добавената стойност" - каза Александър Томов.
Лидерът на Коалиция на розата представи листата за Добрички многомандатен район с водач Димо Иванов. А. Томов подчерта, че подходът при нейното изготвяне е бил изцяло мажоритарен, като в нея са включени само хора от региона, които са добре познати на всички. Програмата минимум, която политическата формация си е поставила, е най-малко 1 мандат, а максимум - много повече.
Три са акцентите в кампанията на коалицията, на които нейните членове залагат - това са известните личности по места, програмата, както и фактът, че нито една от политическите сили, съставляващи Коалиция на розата - Българска социалдемокрация, Обединен блок на труда и Национално движение за права и свободи, не са участвали в големите провали, изтъкна още А. Томов.
По-късно Коалиция на розата официално даде старт на кампанията си в Добрич с представянето на книгата на проф. Кръстьо Петков "Завръщането на монарха Възход и падение на царизма", издадена от издателство "Христо Ботев". Участие в представянето взеха авторът на творбата, както и генералният директор на издателството Красин Кръстев. НДТ
Представяме ви листата на Коалиция на розата: водач - Димо Иванов /Добрич/ - безпартиен, 2. Боряна Кръчмарова /Балчик/ - ОБТ, 3. Валентин Балев /Каварна/ - БСД, 4. Стоянка Ралева /Добрич/ - НДПС, 5. Камелия Койчева /Добрич/ - БСД, 6. Полина Калчева /Шабла/ - БСД, 7. Мариана Митанова /Балчик/ - БСД.
 


Сходни връзки

КОАЛИЦИЯ НА РОЗАТА ЩЕ Е ЧАСТ ОТ СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди