изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 17:47 EEST
ШОУТО СЕСИЯ    
НовиниОбщинският съвет на град Добрич заседава вчера. В дневния ред бяха включени 24 точки. Първите три от тях - свързани с предоставяне на концесия на имоти публична общинска собственост. Дебати в залата предизвика предложеното в докладната годишно концесионно възнаграждение - не по-малко от 1020 лв.

Имаше искания от лявото пространство, които настояваха за двойно по-високо такова, та дори и 4000 лв. В крайна сметка единодушно с мнозинство се прие предложението на кмета. Зам.-кметът по финансовите въпроси предложи да бъдат продадени 4 общински жилища на коректни наематели, както и да се намали капитала на "Жилфонд - инвест" ЕООД за сметка на резервите с балансовата стойност на 4 имота, което местните парламентаристи одобриха. Приети и одобрени бяха също предложените за отдаване под наем общински места за поставяне на павилиони за разпространение на вестници, списания и книги. Решено бе също да се дадат 5000 лв., с които да се увеличи бюджетът на Центъра за ученическо, техническо и научно творчество. Така вече ЦУТНТ разполага с бюджет от 18 хил. лв. Средствата са изплатени от резерва на бюджета на общината.
 


Сходни връзки

ШОУТО СЕСИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди