изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 13:34 EEST
ЕНЧО МАЛЕВ ПРЕРЯЗА ЛЕНТАТА НА ОБНОВЕНОТО ЧИТАЛИЩЕ В С. ВЕДРИНА    
ПарламентНародният представител и кандидат за втори мандат Енчо Малев преряза миналата вечер лентата на обновеното читалище “Светлина” в с. Ведрина.

На откриването присъстваха още кандидат-депутатите от НДСВ д-р Евгения Георгиева и Велислав Даскалов. Гостите бяха посрещнати и приветствани от най-малките жители на селото - децата от училището, както и от читалищния секретар. Преди да прекрачат прага на родното читалище, жителите приеха празничната погача със знака на НДСВ, а лентата преряза Енчо Малев. Посещението продължи в залата, където местните хора поставиха своите въпроси на вниманието на гостите. Повечето от тях бяха в сферата на здравеопазването, инфраструктурата, пенсионното осигуряване и др. Кандидатите за народни представители отговориха, разяснявайки вижданията и насоките за по-нататъшното развитие на отделните отрасли в контекста на евроинтеграцията според програмата на НДСВ.

Читалището е един от обектите, изпълнени на първия етап по правителствената програма за малки обекти с регионално значение, финансирани на основание ПМС 185/2004 г. за област Добрич. При изпълнение на ремонтните работи са усвоени средства в размер на 9 655 лв., като за цялата община Добричка общата сума по програмата надхвърля 180 000 лв.

 


Сходни връзки

ЕНЧО МАЛЕВ ПРЕРЯЗА ЛЕНТАТА НА ОБНОВЕНОТО ЧИТАЛИЩЕ В С. ВЕДРИНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди