изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 07:51 EEST
В Калифорния почина актрисата Мариана Димитрова    
Новини В Сан Диего, Калифорния, почина голямата българска актриса Мариaна Димитрова. По първоначални данни тя се е самоубила.

Тя бе една от най-добрите актриси на Театъра на Българската армия. Снимала се е в повече от 30 игрални филми, сред които “Дами канят”, “Мъжки времена”, “Бъди благословена”, “Скъпa моя, скъпи мой”. Според първоначалната информация Мариaна Димитрова се е самоубила, предаде "Фокус" по информация на Дарик радио.
В интервю за сп. Eva актрисата представя автобиографичната си книга "Американски синдром", която наскоро излезе у нас. В нея тя нарича себе си Мишле, което не пропускало филм и мечтаело да живее в далечните страни, които виждало на екрана. Мечтата й се сбъдва през 1997 г. Съпругът й получава покана за работа в Америка и заедно с него и децата си тя заминава за Сан Диего, Калифорния. В книгата актрисата разказва, че е "белязана от съдбата като Жералдин Чаплин".
Снимка: Сп. Еva
http://dnes.dir.bg
 


Сходни връзки

В Калифорния почина актрисата Мариана Димитрова | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди