изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 00:30 EEST
СКАНДАЛНО РЕВЮ И АНГЛИЙСКИ ДИ ДЖЕИ ОТКРИВАТ МОДНИТЕ КУПОНИ ПО МОРЕТО    
ЛюбопитноАнглийските ди джеи Фетс анд Смол откриват поредицата модни партита на морето за лято 2005.


Фешън фиестите се местят на морския бряг, след като любимото място за музикално-модните страсти в София - клуб „Спартакус" затвори врати.
Купоните ще се вихрят във варненския клуб "Момо", като сезонът се открива с парти на 17 юни от най-любимата хаус група у нас - Фетс Енд Смол.
Двамата английските ди джеи гостуваха на Фешън парти миналата есен, но вече имат повод да съчетаят ди джейските си занимания с почивка в наскоро закупената си къща на Черноморието.
Покупката на имота беше извършена изцяло по Интернет, благодарение на сайта forsaleinbg.com, но специална клауза в договора забранява на агентите да издават точния адрес на луксозната вила.
Фетс Енд Смол са сред най-успешните хаус групи в историята с над два милиона продадени копия само от хит сингъла "Turn Around", a уменията им зад двата грамофона, както и неслизащите от лицата им усмивки, са ги превърнали в любимци на клубове по цял свят.
Сред другите атракции на грандиозното откриване на летния сезон ще бъде скандално ревю на "Долче и Габана", което ще продължи през цялата площ в близо три пъти по-големия от "Спартакус" клуб "Момо".
Следващите гости на морските Фешън партита ще са резидента на клуб "Спейс" в Ибиса DJ Хосе Де Дивина на 15 юли и Еди Ричардсън, бащата на английската хаус музика, според библията на стила - списание "Миксмаг, който ще разбие клуба на 23 юли.
На 19 август клуб „Момо" ще ратърси и първият ди джей суперзвезда на Ибиса - DJ Пипи.tialoto.bg/НДТ
 


Сходни връзки

СКАНДАЛНО РЕВЮ И АНГЛИЙСКИ ДИ ДЖЕИ ОТКРИВАТ МОДНИТЕ КУПОНИ ПО МОРЕТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди