изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:22 EEST
КАНДИДАТИТЕ ЗА ДЕПУТАТИ ОТ НДСВ ГОСТУВАХА НА ХОРАТА ОТ ШАБЛА    
Парламент

Кандидатите за народни представители от НДСВ Мима Василева, Недялка Горчакова, Велислав Даскалов и д-р Георги Желев гостуваха вчера на град Шабла и проведоха много срещи с хората. Основните проблеми, които шабленци поставиха пред кандидат-депутатите от НДСВ бяха за увеличаване на заплатите и пенсиите.



Програмата на НДСВ за следващите 4 години предвижда минималната работна заплата да расте устойчиво. Средната работна заплата, която по време на управлението на НДСВ нарасна с 50 на сто от 200 до над 300 лв., през следващите 4 години се очаква да нарасне до 500 лв., отговори кандидатът за народен представител Мима Василева. Ще бъде създаден специален фонд от типа “Сребърен фонд” като надежден механизъм за финансова подкрепа на пенсионната система. Той ще служи за покриване на дефицитите в пенсионната система и ще  гарантира дългосрочната ú стабилност. Ще бъде дадена възможност за пенсиониране на хора, на които не достигат от 1 до 3 години осигурителен стаж. Това са само част от мерките, които НДСВ предвижда за увеличаване на пенсиите, добави Мима Василева.
Кандидатът за народен представител Велислав Даскалов разговаря с Иман Акиф, председател на рибарска кооперация «Кария-Д». Велислав Даскалов се ангажира да окаже съдействие за реализиране на проект за укрепване на бреговата ивица на рибарското селище и удължаване на буната с около 100 метра.

 


Сходни връзки

КАНДИДАТИТЕ ЗА ДЕПУТАТИ ОТ НДСВ ГОСТУВАХА НА ХОРАТА ОТ ШАБЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди