изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 22:47 EEST
ПЪТЯТ ЗА МОНДИАЛА МИНАВА ПРИ ПОБЕДА НАД ХЪРВАТСКА    
Спорт

Футболните национали на Хърватия ще направят една тренировка в София. Тя ще бъде днес от 18.00 часа на националния стадион "Васил Левски" и ще бъде открита за медиите. Наставникът на съперника ни в квалификацията на 4-и юни - Златко Кранчар, се отказа от намерението си да прави и сутрешно занимание. Футболистите от бившата югославска република ще бъдат настанени в хотел "Хилтън".



Младежкият национален тим с треньор Славен Билич няма да тренира в България. Футболистите от състава до 21 години на Хърватия излизат направо на стадион "Българска армия" днес.

Съдийската бригада за мача между мъжките отбори начело с Ким Милтон Нилсен, както и помощниците Йорген Йенсен и Торбен Йенсен, а също така и четвъртия съдия Кнуд Ерик Фискер, пристигат в България днес в 16.15 часа.

Главен съдия на мача между младежките отбори днес ще бъде Ираклис Цикинис от Гърция.

За София ще пътуват 1800 подръжници на националния отбор на Хърватия, съобщава хърватския вестник “Вечерни лист”. Хърватските футболисти от представителния и младежкия тим пристигнаха снощи с чартър и бяха настанени в хотел “Хилтън”. Феновете се очакват да пристигнат с автобуси и автомобили в събота. В хърватските медии обаче започна кампания, че привържениците са застрашени в България.

Вицепрезидентът на БФС Борислав Михайлов се надява отборът ни да спечели срещу Хърватия в събота и така да запази шансовете си класиране на Мондиала в Германия. “Футболистите на Христо Стоичков са в добро настроение. Те знаят, че всичко друго освен победа ще е пагубно. Хърватите пак демонстрират голямо самочувствие, но се надявам отново да им го свалим”, коментира Боби Михайлов. Според бронзовият медалист от САЩ’94 в събота ще падне голямо надлъгване, тъй като двата отбора са равностойни. “В такива мачове е нужно и спортното щастие да е на твоя страна. Дано да имаме късмет”, пожела Борислав Михайлов.

 


Сходни връзки

ПЪТЯТ ЗА МОНДИАЛА МИНАВА ПРИ ПОБЕДА НАД ХЪРВАТСКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди