изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:39 EEST
Скандал! Туристите масово напускат Златните    
НовиниЧужди туристи напускат курорта "Златни пясъци", заради шума и праха от строежите, които трябваше да спрат още на 1 юни. Забраната масово не се спазва.

Няколко дни изминаха, след като кмета на град Варна - Кирил Йорданов, внесе предложение пред регионалната дирекция за национален строителен контрол да се спре водата и тока на недостроените хотели и заведения в "Златни пясъци", за да могат летуващите да почиват нормално, припомни bTV.
Мналата година съдът се произнесе в полза на инвеститорите, които обжалваха заповедите за спиране на строежите и отмени правомощията на кметовете да издават такива. Право да спират и санкционират стоежи извън разрешените срокове има РДНСК. В момента се очаква поредното решение на съда. По Южното Черноморие - в Слънчев бряг и Несебър - също заповат проверки за състоянието на недовършените сторителни обекти.
Инспекторите тръгват от понеделник. На онези, които продължават да строят, въпреки забраната, те ще налагат глоби от пет хиляди до сто хиляди лева.
http://dnes.dir.bg
 


Сходни връзки

Скандал! Туристите масово напускат Златните | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.30 секунди