изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:40 EET
Стоичков: Сгреших! Пускам 15-годишни да бият Швеция    
СпортМоже би и аз допуснах грешки, от които дойдоха първия и третия гол, призна Христо Стоичков след злополучния мач срещу Хърватска, завършил 1:3 и сложил край на надеждите ни за класиране на световното първенство.

Стоичков призна, че е допуснал грешки в селекцията и воденето на срещите. В оставащите мачове ще променя много неща, дисциплината например. Ще дам шанс за изява на млади момчета от младежкия отбор - срещу Швеция може да играем и с 15-годишни, сигурно ще се представят по-добре, каза Стоичков. Видя се, че във важните мачове не сме свикнали на такова напрежение, каза още Стоичков.
В коментар Димитър Пенев каза, че отдавна не помни "да сме били толкова зле в защитата". Ако аз на тези години бях долу на терена, нямаше да съм с нищо по-слаб." Според Красимир Балъков, основна причина за провала е слабото българско първенство. Той повтори, че няма намерение да става селекционер на националния отбор в близките 5-10 години.
Димитър Бербатов смята, че България може да победи Швеция на 3 септември, така както шведите са били в София. Бербо аматьорски си изработи жълт картон и пропуска този мач. Той все пак каза: “Ние сме млади момчета, ще губим, ще печелим." http://dnes.dir.bg
 


Сходни връзки

Стоичков: Сгреших! Пускам 15-годишни да бият Швеция | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди