изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:57 EEST
ГЕРГАНА МАКНЕВА СТИГНА ДО ФИНАЛ В ШУМЕН    
СпортОтлично се представиха ракетите на "Изида" на проведения в Шумен републикански турнир по тенис за момичета и момчета до 14-годишна възраст. След като демонстрираха завидни умения на мрежата, Гергана Макнева и Снежана Александрова стигнаха до полуфинал, където се изправиха една срещу друга.

 В първия сет след изключително оспорвана игра Гергана се наложи със 7:6, а след това спечели и втория с 6:1. В мача за първото място състезателката на добричкия клуб загуби от Радина Русева от Дулово в три сета - 0:6, 6:1, 2:6. В надпреварата при момчетата до борбата за отличията стигна Драгомир Дралчев. В полуфинала възпитаникът на Юри Дойчев и Илия Атанасов отстъпи на поставения под номер две в основната схема Петър Василев от Търговище - 7:5, 1:6, 2:6. Макар че отпаднаха по- рано, много добре в турнира се представиха още четири ракети на "Изида": Станислав Александров, Дамян Антонов, Юлия Недялкова и Теодора Райнова.

 


Сходни връзки

ГЕРГАНА МАКНЕВА СТИГНА ДО ФИНАЛ В ШУМЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди