изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 04:24 EEST
ВАНЯ КИРОВА СПЕЧЕЛИ МЕЖДУНАРОДНИЯ ТУРНИР "ЗЛАТЕН ОБРЪЧ"    
СпортИзключителен успех постигна добричлийката Ваня Кирова на проведения в Бяла Слатина международен турнир по художествена гимнастика "Златен обръч".

Нашето момиче, което от две години тренира в столицата и се състезава за клуб "Илиана", представи България при девойките старша възраст. След като изпълни перфектно съчетанията си на въже, обръч и бухалки, Ваня триумфира като победителка в XXII-то издание на турнира. В състезанието взеха участие 26 гимнастички от 8 страни. Нека да припомним, че възпитаничката на "Илиана" заслужи правото да представя България в Бяла Слатина, след като завърши на пето място в националния турнир "Златен обръч, проведен преди седмица в Пловдив. Тогава Ваня също се представи блестящо, но съдиите се направиха, че не забелязват класата й, и я наредиха на пета позиция. На международния турнир обаче нямаше робуване на имена и клубни пристрастия. Съдиите обективно отразяваха показаното на подиума и добричлийката заслужено оглави класирането в многобоя. На второ място остана пловдивчанката Елена Златева, която на държавния турнир, проведен в родния й град, бе обявена за победителка. Доказателство за превъзходството на Ваня е и фактът, че тя е единствената състезателка, която се класира за финалите и на трите уреда. Информация за представянето й в тях очаквайте в утрешния брой на НДТ.

 


Сходни връзки

ВАНЯ КИРОВА СПЕЧЕЛИ МЕЖДУНАРОДНИЯ ТУРНИР "ЗЛАТЕН ОБРЪЧ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди