изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:47 EEST
ДАНИЕЛ ВЪЛЧЕВ: ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩЕ ОСИГУРИ 300 АВТОБУСА ЗА ДЕЦАТА ОТ СЕЛАТА    
Парламент

Освен компютъризацията и модернизацията на училищата, което вече е факт, правителството ще закупи 300 автобуса. Те ще бъдат предоставени на училищата, в които учат деца от други населени места. Средствата за безплатни учебници за учениците от І до ІV клас за новата учебна година вече са заделени. Това обяви в Каварна водачът на листата на НДСВ и зам.-председател на партията Даниел Вълчев по време на официалното откриване на предизборната кампания в община Каварна.



В препълнена зала пред каварненци бяха представени кандидатите на НДСВ за народни представители Даниел Вълчев, Мима Василева, д-р Евгения Георгиева, Олга Задгорска, Светлана Жечева, д-р Георги Желев, Нели Горчакова и Велислав Даскалов.

“Управлението на НДСВ е пример, какъвто няма в Европа. Истината е, че ние преди 4 години заварихме 19 процента безработица и я намалихме на 12. Амбицията ни е тя да падне под 10 процента и да се изравним с безработицата в европейските държави. Успяхме да привлечем много инвестиции - не само чуждестранни, но и български. Искаме всичко онова, което преобразувахме, да продължи”, каза Даниел Вълчев. И допълни: “Развитието на икономиката ни през тези 4 години доведе до намаляване на данъците. Дадохме възможност на общините да подобрят инфраструктурите си и тези възможности тепърва ще се разширяват. Каварна е една от общините, която използва тази възможност много добре”. Кандидатът за народен представител Нели Горчакова подкрепи тези факти и съобщи, че повече от 50 години в каварненските села нищо не е правено. “Селата ни сега са обновени. Ние спечелихме 20 малки проекта в почти всички села, на обща стойност 180 000 лева”, посочи Нели Горчакова.

Кандидат-депутатите от НДСВ посетиха с. Българево, където Даниел Вълчев преряза лентата на нов фонтан, изграден по малките демонстрационни проекти. С компютърен кабинет се сдобиха възпитаниците на ОУ “Йордан Йовков” в Каварна. Той бе официално открит от Даниел Вълчев, който подари на децата електронна енциклопедия. Благодарение на правителството на НДСВ пет училища в община Каварна получиха по 10 нови компютърни конфигурации. “Всички партии дават най-различни обещания. Ние тръгваме не с обещания, а с това, което имаме направено зад гърба си за тия 4 години”, каза водачът на листата от НДСВ Даниел Вълчев.

 


Сходни връзки

ДАНИЕЛ ВЪЛЧЕВ: ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩЕ ОСИГУРИ 300 АВТОБУСА ЗА ДЕЦАТА ОТ СЕЛАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди