изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 15:53 EEST
ДАНИЕЛ ВЪЛЧЕВ И ДЕЦА ОТ ОУ “ХР. СМИРНЕНСКИ” ПОЗДРАВИХА ПРИЯТЕЛИ ОТ ПОРТУГАЛИЯ, ПОЛША И ГЕРМАНИЯ    
Парламент

Поздравителен текст до училища в Португалия, Полша и Германия изпратиха водачът на листата на НДСВ за Добрички избирателен район и зам.-председател на партията Даниел Вълчев и ученици от ОУ “Христо Смирненски” в Добрич. Това стана по време на официалното откриване на компютърния кабинет в училището, разкрит по програмата “Изграждане на компютърен клас” на Министерството на транспорта и съобщенията.



Директорът на учебното заведение Иванка Димова съобщи, че деца от Европейския клуб към училището работят по проект на програма “Сократ”. Съвместно с ученици от учебни заведения в Португалия, Полша и Германия те работят по тема “Настояще и бъдеще”.

На официалното откриване на кабинета в ОУ “Христо Смирненски” присъстваха Даниел Вълчев, областният управител Иван Иванов, кметът на Добрич Детелина Николова, заместникът й Ваня Балчева, кандидатите за народни представители от НДСВ Енчо Малев, Мима Василева и д-р Евгения Георгиева. Депутатът Енчо Малев обяви награда от 100 лева за ученика, който пръв чрез Интернет изкара цените на пшеницата на Чикагската борса или цените на горивата на Нефтохим”-Бургас. Наградата бе спечелена от Георги Златанов Овчаров и Жеко Иванов Чакъров, и двамата от 7 а клас. Момчетата само за две минути се справиха със задачата и посочиха цените на горивата на “Нефтохим”, актуални за деня. Д-р Евгения Георгиева сподели, че е възпитаничка на ОУ “Христо Смирненски” по времето на директора Цонко Койнов, който също присъства на празника. Бившият директор развълнувано сподели, че училището едва сега се превръща в училище от европейски тип.

 


Сходни връзки

ДАНИЕЛ ВЪЛЧЕВ И ДЕЦА ОТ ОУ “ХР. СМИРНЕНСКИ” ПОЗДРАВИХА ПРИЯТЕЛИ ОТ ПОРТУГАЛИЯ, ПОЛША И ГЕРМАНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди