изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 20:13 EEST
С ХИМНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И ОБЕДИНЕНА ЕВРОПА ДПС ОТКРИ ПРЕДИЗБОРНАТА СИ КАМПАНИЯ В ДОБРИЧ    
Парламент

Водачът на листата и земеделски министър Нихат Кабил пожела на всички "На хаир да е"

В петък вечерта официално бе даден стартът на предизборната кампания на Движение за права и свободи в Добрич. Препълнената зала на кино "Глобус" се изправи на крака и изслуша химните на Република България и обединена Европа, след което Гюлхан Вейсел от местната структура на движението представи 15-годишната история на партията.



Основното, което бе изтъкнато е, че ДПС се основава на либералните ценности на личността. “За времето, от което ДПС съществува, тя вече получи своето признание - Движението за права и свободи е член на Световния либерален интернационал” - каза още в приветствените думи към всички в залата Г. Вейсел. Доказателство за качествения български етнически модел е и фактът, че 53-ият конгрес на Световния либерален интернационал ще се проведе в София. След това присъстващите в залата изгледаха 15-минутен филм, разказващ за историята на движението и неговото развитие във времето. След прожекцията на присъстващите официално бе представена листата от кандидат-депутати от 8-и Добрички избирателен многомандатен район, в която водач е министърът на земеделието и горите Нихат Кабил.

"Аз съм много развълнуван. Тук съм сина си и съпругата си. Номинацията от ваша страна да оглавя листата в Добрич е нещо много голямо. За мен е изключителна чест и отговорност и искам да заявя, че аз в себе си съм готов да нося тази отговорност и чест. Тук, в Добрич се развиват онези два отрасъла от икономиката - земеделие и туризъм, които единствени са дали положителен ефект във външно-търговското ни салдо на страната. Това са двата отрасъла, които носят нетни приходи в хазната. Трябва да се продължи да се инвестира в земеделието, технологиите и инфраструктурата, особено в северната част на областта. Считам, че следващото управление на страната ще е управление на качествения ръст. Убеден съм, че ще се поздравим с много добро представяне на изборите. Както се казва - на хаир да е" - пожела на всички водачът на листата Нихат Кабил. След това членове и симпатизанти имаха възможност да чуят изпълненията на Мустафа Чаушев и дъщеря му, както и да се посмеят на свежия хумор на водещия на програмата Венци Мартинов.

Ето и листата на ДПС за 8-и Добрички избирателен район: 1. Нихат Кабил - 43 г.; 2. д-р Ердинч Хаджиев - 44 г.; 3. Динчер Хаджиев - 32 г.; 4. Исмет Абил - 32 г.; 5. Мимиш Мустафов - 53 г.; 6. Александър Сурталов - 48 г.; 7. Мегдат Адем - 44 г.; 8. Живко Стоянов - 37 г.; 9. Нурал Ахмед - 26 г.; 10. д-р Урал Бекиров - 43 г.; 11. Семра Хаджиева - 23 г.; 12. Гюрсел Кърнак - 38 г.; 13. Захари Аргиров - 42 г.; 14. Басри Талип - 54 г.

 


Сходни връзки

С ХИМНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И ОБЕДИНЕНА ЕВРОПА ДПС ОТКРИ ПРЕДИЗБОРНАТА СИ КАМПАНИЯ В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди