изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:25 EEST
ЗА ЕДИН ДЕН - ЧЕТИРИМА ПОСТРАДАЛИ ПРИ КАТАСТРОФИ В ДОБРИЧ    
Ред и сигурностОт полицията съветват шофьорите да бъдат с повишено внимание по улиците, където се извършват ремонти

Само на 2 юни четирима пешеходци са ударени от автомобили в Добрич, съобщиха от полицията. Около 7.10 ч. по бул. "25 септември" лек автомобил "Рено", управляван от 31-годишен добричлия, е ударил 40-годишна пешеходка. Жената е с фрактура на левия крак и травми на главата. Час по-късно по бул. "Добруджа" "Рено" ударило 49-годишен велосипедист. Зад волана на колата е бил 25-годишен водач от Добрич. Пострадалият велосипедист е получил охлузни наранявания. Малко след  14 ч. по бул."25 септеври" лек автомобил "Фолгсваген", управляван от 25-годишен добричлия, е ударил мъж на 45 години. Вследствие на удара пешеходецът е получил фрактура на левия крак. И, както НДТ писа, около 15 ч. по ул."Димитър Ковачев"  товарен автомобил "Фиат", управляван от 31-годишен добричлия, удря 72-годишна пешеходка. Жената е с фрактура на лявата ръка и охлузни наранявания.
Всички пострадали са настанени за лечение в добричката болница, казаха още от полицията. Продължава изясняването на причините за четирите катастрофи.
РДВР се обръща към водачите на МПС с апела - стриктно да спазват изискванията на Закона за движение по пътищата, да бъдат особено внимателни в пътните участъци, където се извършват ремонти и задължително да се движат със скорост, осигуряваща както тяхната безопасност, така и безопасността на другите участници в движението.
 


Сходни връзки

ЗА ЕДИН ДЕН - ЧЕТИРИМА ПОСТРАДАЛИ ПРИ КАТАСТРОФИ В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди