изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:59 EEST
ПЕТОКЛАСНИЦИТЕ ОТ КВИНТЕТ "МАСТЕР" БЕЗ ПРОБЛЕМ ПЕЯТ НА ПЕТ ГЛАСА    
ОбществоОт една година към вокална студия "Мастер" при СОУ "Св. Климент Охридски" съществува квинтет от четири очарователни госпожици и един господин. Това са Илиян, Десислава, Мария, Симона и Кателина. Техни ръководители са Стефка Василева и Милена Пеева.

Децата са петокласници и, освен че пеят, свирят и на различни инструменти. Илиян свири на акордеон, Деси, Мария и Симона - на пиано, а Кателина - на ударни инструменти. И еднакво добре се справят както с тях, така и с пеенето. В репертоара на квинтета влизат поп песни на известни български и чуждестранни певци. Например, любимата песен на Мария и Симона е "Усмивката" от репертоара на "Трамвай № 5". Илиян най-много харесва парче на Бони М, Деси с удоволствие пее руска песен на Филип Киркоров, а Кателина - хитово парче на "Las Ketchup". А за таланта на петимата свидетелства фактът, че те вече имат и награди зад гърба си. Мария, Симона и Кателина са носители на специални награди от Европейския младежки поп-рок конкурс "Сарандев". Деси пък има награда от конкурс в Румъния. А квартет "Мастер бойс", в който Илиян също пее, е избран за участие в шоупрограма в Албена. "Децата имат чувството, че са в Star Academy от много години, така е при нас" - сподели Стефка Василева. С гордост тя каза, че децата вече са постигнали много високо ниво в развитието си. Изпълнителите от квинтет "Мастер" вече без проблем пеят на пет гласа, което е едно много сериозно постижение. И твърдо са решили да станат атрактивен и известен квинтет - не само в страната, но и в чужбина.
 


Сходни връзки

ПЕТОКЛАСНИЦИТЕ ОТ КВИНТЕТ "МАСТЕР" БЕЗ ПРОБЛЕМ ПЕЯТ НА ПЕТ ГЛАСА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди