изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:12 EET
БЮЛЕТИН НА РДВР - ДОБРИЧ - 6 ЮНИ    
Ред и сигурност

Бюлетин на РДВР - Добрич - 6 юни

Издирва се "Фиат Темпра"  с рег. № Тх 31-75 СХ



През изминалите две  денонощие на  територията на РДВР Добрич  са регистрирани  7 криминални престъпления и произшествия.
 1. На 05.06.2005 г. в РПУ Албена е получено съобщение за това, че неизвестно лице противозаконно е отнело л.а. марка "Фиат Темпра"  с рег.№ Тх 31-75 СХ, паркиран на улица в с. Кранево, общ.Балчик.
 Издирва се от служители на  РПУ Албена, образувано е полицейско дознание.
 РДВР се обръща към гражданите, които могат да подадат информация за издирвания автомобил да се обадят в най-близкото РПУ или на дежурния офицер в РДВР Добрич.
 2. На 02/03.06.05 г. в гр. Добрич, неизвестно лице чрез взлом е влязло в павилион за закуски намиращ се в района на ОУ "Бачо Киров" и е извършил кражба на сладкарски изделия на обща стойност 150 лв.
 По случая работят служители на Първо РПУ, провеждат оперативни мероприятия за установяване и задържане извършителя на престъпното деяние, образувано е полицейско дознание.

 На територията на РДВР са  регистрирани 5  ПТП с 1 ранен гражданин.
 - на 04.06.2005 г. около  09 ч. по бул."Добруджа" в гр.Добрич възниква ПТП между мотоциклет "Ява 250", управляван от 70 г. водач от гр.Добрич и л.а. "Тойота", управляван от 31 г. жителка от същия град.
Вследствие на пътното произшествие водача на мотоциклета е получил фрактура в областта на левия крак, настанен за лечение в МБАЛ Добрич без опасност за живота.
Причините, довели до възникване на ПТП се изясняват в условията на предварително производство.
- за времето от 5 юни 2005 г. до ранните часове на 06.06.2005 г. от служители на РПУ Албена, РПУ Г.Тошево и Първо РПУ Добрич са установени трима водачи на леки автомобили от Добрич и с.Малина общ.Ген.Тошево, съответно на 20, 30 и 55 години, които са управлявали след употреба на алкохол над 1,2 промила. Техническите средства, с които са изпробвани водачите са отчели съответно 1,26; 1,55 и 1,51 промила алкохол в издишвания въздух.
Материалите по трите случая се подготвят за бързи полицейски производства, тъй като деянията на водачите са престъпления по чл.343 Б ал.1 от НК.
 
Поделенията на РЗ ПАБ не   са участвали в гасенето на пожари и АСД.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА РДВР - ДОБРИЧ - 6 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди