изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:24 EEST
Палавата Александра напуска „Стар академи“, Ивайло и Марин спорят за надпиване    
ЛюбопитноНай-колоритната участничка в „Стар академи“ Александра вероятно ще стане поредната изгонена тази вечер според анкетата на Tialoto.bg.


48.19% от читателите смятат, че палавата русенка, която се въоръжи с вибратор за престоя си в Академията, ще напусне училището за звезди.

Другите двама номинирани - Деян и Жоро, са получили съответно по 36.7 и 15 на сто от предположенията за изключване.

Досега при елиминации на мъж и жена винаги е отпадала дамата. Явно и при тази номинация схемата ще се повтори. Подобно гласуване повтаря напълно модела от „Big Brother“, където на финала обявената за секс-символ Зара загуби от Здравко.

Гости тази вечер, както Tialoto.bg съобщи миналата седмица, са Руши Видинлиев, Ъпсурт с Галя от КариZма и Милен Цветков.

Вече няколко дни Валя, Марин, Даниел и Ивайло репетират "И твойта майка също" на Ъпсурт, именно заради тяхното гостуване днес.

Четиримата таланти, които ще изпълнят “И твойта майка също”, вече се чувстват привилегировани. Марин заяви, че Ъпсурт са любимата му българска хип-хоп банда и знае парчето наизуст. Александра ужасно съжалява, че женската партия не се е паднала на нея, защото Белослава е любимата й певица. “Няма да се сбъдне мечтата ми да пея парче на Белослава!”, ядоса се тя. Валя непрекъснато репетира, Даниел също. Недоволства само Ивайло, който твърди, че е некадърен в рапирането.

Той неуспешно се опита да си размени куплета с този на Марин, чиито текст е “Много текила, малко Sunrise, брато...Всеки ден съм пиян, всеки ден – срам!”. Ивайло изтъкна пред Марин тежък аргумент – “Аз съм този, който се напива най-много в Академията”, а Марин отвърна - “Да, обаче аз се напивам най-ярко”, и запали цигара с маниер.

“Песни под душа” е слоганът на концерта в понеделник. За първи път талантите получиха правото сами да избират парчетата, които ще изпълнят.

Сандра най-вероятно ще напусне училището за звезди. Снимка: Tialoto.bg
 


Сходни връзки

Палавата Александра напуска „Стар академи“, Ивайло и Марин спорят за надпиване | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди