изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:02 EEST
ПРЕДИЗБОРНА ХРОНИКА    
Парламент"КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ":На 7 юни Ясен Пенчев и Дариела Вълканкина - кандидати за народни представители от листата на "Коалиция за България" в VIII Добрички многомандатен избирателен район,

 ще се срещнат с жителите на селата Загорци, Земенци, Лозенец, Северци, Зимница, Огняново, Габер, Бакалово и Терелиг, където от 20.30 часа ще има фолклорен концерт с участието на ДТА "Добротица".
Евтим Костадинов, Сияна Фудулова и Симо Русев от листата на "Коалиция за България" ще посетят селата Воднянци, Хитово и Алцек. В 20.30 часа в с. Карапелит те ще представят предизборната платформа на коалицията. Там ще има и концертна програма с участието на ПФА "Добруджа" с ръководител Стоян Господинов. 
ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ: Кандидат-депутатът  Б.Талип ще бъде от 18.00ч. в с.Лясково - за предизборна агитация и от 19.30 ч. в с.Черна. Кандидат-депутатът Ал. Сурталов ще се срещне със земеделци в с.Захари Стояново, а след това с кмета на с.Дуранкулак. Кандидат-депутатът д-р Урал Бекиров ще проведе срещи с избиратели в селата Кремена и Змеево, обл. Балчик. Гюрсел Кърнак, заедно с председателя на общинския съвет на ДПС - Ген. Тошево Айдин Шукриев, ще посети селата Йовково, Спасово и Снягово, за да се срещне с избиратели. Вчера водачът на листата на движението Нихат Кабил и вторият - д-р Ердинч Хаджиев разговаряха с колектива на "Фарин" ООД, след което посетиха "Пластхим" - Тервел. Нурал Ахмед се срещна с младежи в Крушари и близките села. Ал. Сурталов проведе изборни срещи в селата Горичане, Захари Стояново, Крапец и Шабла - рибарското селище, където изслуша проблемите на хората. Д. Хаджиев и Ж. Стоянов пък се срещнаха с избиратели от кв. "Изгрев" в Добрич и земеделци в Ген. Тошево.
ОБЕДИНЕНИ ДЕМОКРАТИЧНИ СИЛИ: Днес от 10 ч. водачът на листата на ОДС Николай Младенов и кандидатите за депутати Павел Павлов, Милена Иванова и Антония Димчева ще се срещнат с Дружество "Надежда" - клуб на инвалида. От 10.30 ч. кандидатът за народен представител Павел Павлов ще участва в работна среща в рамките на проект за обществен посредник, осъществяван от Юридически съвет по евроинтеграция в общините Добрич, Генерал Тошево и Тервел. За 12 ч. е насрочена Срещата на водача на листата на ОДС Николай Младенов и кандидатите за депутати от ОДС с "ХобиСклуб". От 17 ч.ще започнат посещения на кандидатите за депутати  от ОДС в град Шабла и селата Пролез, Люляково, Горичане.
НДСВ: Кандидатите за народни представители на НДСВ Енчо Малев, Георги Желев и Велислав Даскалов ще се срещнат утре - 7 юни, от 8 часа, с колективите на "Комунал ефект" и на Общинското бюджетно предприятие за устойчиви дейности и проекти. От 12.30 часа те ще открият компютърен кабинет в ОУ "Христо Ботев" в Добрич. В 19.00 часа Мима Василева и Нели Горчакова ще открият официално детска площадка в каварненското село Топола. От 20.00 часа Георги Желев, Светлана Жечева и Велислав Даскалов ще се срещнат с жителите на крушарското село Полковник Дяково. От 20.00 часа Енчо Малев и д-р Евгения Георгиева ще гостуват на с. Свобода, където ще открият обновеното читалище.
НОВОТО ВРЕМЕ: Среща с кмета на с. Кранево ще проведат днес /07.06.2005г/ от 9,30 ч. водачът на листа г-жа Даниела Пеловска и кандидатите за народни представители от ПП "Новото време". На нея ще бъдат обсъдени възможностите за отделяне на селото като самостоятелна община.
За 10,30 ч. са насрочени разговори с кмета и жителите на с. Църква и учредяване на църковно настоятелство с цел изграждане на параклис в селото. Среща ще се проведе и с ръководството на мангановите мини в с. Оброчище.
В 14 ч. кандидатите за народни представители от ПП "Новото време" ще се срещнат с кмета на с. Дончево и зърнопроизводители от региона.
Църковно настоятелство ще бъде учредено в с. Драганово от 16 ч. Целта е да се изгради православен храм на мястото на съществувалата църква на прадядото на водача на листа на ПП "Новото време" г-жа Даниела Пеловска.
За 17 ч. е насрочена среща на кандидат-депутатите от ПП "Новото време" с представители на следствието в Добрич.

 

 

 


Сходни връзки

ПРЕДИЗБОРНА ХРОНИКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди