изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:26 EEST
ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ДОБРУДЖАНЦИ    
Парламент

Уважаеми съграждани,

Скъпи добруджанци,

Предстои ни важен избор! Избор, който ще реши дали Добруджа ще има депутати, които да защитават нейните интереси, или отново ще остане без свои истински представители в парламента.



             За последните 15 години гласът на добруджанци, нашият глас, не бе чут. Постепенно благодатна Добруджа - исконна и щедра българска земя, се превърна в “заден двор” на страната.

             Въпреки усилията на добруджанската общественост, за всичките тези години в парламента не можа да се формира единно и силно добруджанско лоби. Това е така, защото огромната част от депутатите, представящи нашата област, бяха твърде далеч от проблемите, болките и тревогите на обикновения добруджанец или ставаха заложници на партийни интереси.

             Реални са опасенията, че и в новия парламент като представители на нашия край ще се озоват “парашутисти” от националните ръководства на различни партии или местни партийни функционери.

             Това, което предлага Коалицията на розата, е нещо различно. Нашата листа е съставена изцяло  от добруджанци - утвърдени и авторитетни специалисти в областите, в които работят. Това са хора с опит в местното и регионално управление, хора, за които името Добруджа е не просто географско понятие, а жизнена и професионална съдба.

                        От първостепенно значение за нашите кандидати е защитата на интересите на добруджанци. Те могат да отстояват тези интереси, без да се страхуват от натиска на партийните ръководства и свързани с тях корпоративни интереси. Наред с възможностите за компетентно участие в законодателната дейност нашите кандидати ще се стремят Добруджа да заеме онова място, което добруджанци са заслужили със своя труд и талант.

                        Ценностите, които ние изповядваме, са пределно ясни - всеки добруджанец, всеки българин да има реална възможност за труд и за достоен живот. Това са социалдемократическите ценности, които са главната причина за просперитета на  днешна Европа,  към която всички се стремим.

                        Основните приоритети в нашата програма са:

-         въвеждане на почасовото заплащане на труда;

-         европейски агробизнес, съчетан със социална защита на селскостопанските производители;

-         коренна промяна на сегашната здравна реформа;

-         нови параметри на образованието;

-         сигурност в държавата, на улицата и в дома.

             Програмата на Коалиция на розата, в която влизат Партия Българска социалдемокрация, Обединен блок на труда и Национално Движение за права и свободи,  защитава интересите на хората! Представителите  на тази коалиция ще защитят интересите на добруджанци!

Гласувайте за доброто бъдеще на Добруджа с № 11 на интегралната бюлетина!

 

Димо ИВАНОВ, водач на листата на Коалиция на розата за Добричка област

 


Сходни връзки

ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ДОБРУДЖАНЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди