изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 13:02 EEST
ВИКТОР Е НОВОРОДЕНОТО ПОПЪЛНЕНИЕ НА НДСВ В ДОБРИЧ    
ОбществоОгромна радост споходи семейството на кандидата за народен представител на НДСВ и общински координатор на партията за Община гр. Добрич Олга Задгорска – вчера тя стана майка за втори път.

 На бял свят се появи синът й, който ще носи името на победата - Виктор. Момченцето се роди цели 3 700 грама и 53 сантиметра. То проплака в 11.40 часа в родилно отделение на Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич.

Олга Задгорска и съпругът й Теодоси Теодосиев изказват своята сърдечна благодарност към екипа, допринесъл да ги споходи това огромно щастие – д-р Михайлова, д-р Байчев, анестезиолога д-р Козаров, акушерката Кадирова и медицинската сестра Калина Димитрова.

Лично председателят на предизборния щаб на НДСВ в Добрич и кмет на Каварна Цонко Цонев поздрави Олга Задгорска от името на всички в щаба и й поднесе пъстър букет. Водачът на листата на НДСВ и зам.-председател на партията Даниел Вълчев изпрати на щастливата майка кошница с цветя с посланието Виктор да расте здрав и щастлив в обединена Европа.

Сърдечни поздрави към Виктор, Олга Задгорска, Теодоси Теодосиев и несъмнено най-радостната – дъщеря им Симона, отправя предизборният щаб на НДСВ. Пожеланията са момченцето да расте умно и красиво, да радва родителите си, бабите и дядовците, късметът да е негов верен спътник! Раждането на Виктор на 06.06 е знак за победата на НДСВ на парламентарните избори, тъй като 6 е и номерът на бюлетината на партията, а НДСВ е гарант на неговото бъдеще!

 


Сходни връзки

ВИКТОР Е НОВОРОДЕНОТО ПОПЪЛНЕНИЕ НА НДСВ В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди