изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:05 EEST
Доган изплю камъчето Ляво-центристки кабинет и млъкна    
Парламент "След парламентарните избори на 25 юни ще бъде сформиран лявоцентристки кабинет", заяви Ахмед Доган, цитиран от БГНЕС и Днес+, във Велико Търново в сряда.

"За предсрочни избори след редовните се говори само в дясното политическо пространство, където 3-4 субекта се борят за бившия електорат на СДС. Емоционалните коалиции, обаче, ще отстъпят на рационалната, която ще поеме отговорността за влизането в ЕС", произнесе се Доган.
Имаме редица евентуални партньори - някои в по-голяма степен, други - в по-малка и ДПС е един от тях, каза от името на "лявото" Р. Овчаров.
Ще има кабинет на десницата и Либералния алианс след изборите, но рискът ДПС да ги разцепи е огромен, смята Кошлуков. Н.Михайлова съзря в думите на Доган признание, че БСП вече управлява по един непредсказуем и опасен начин. Н.Абаджиев от ДСБ напомни на избирателите, че всеки вот за БСП или НДСВ е вот за Доган. http://dnes.dir.bg
 


Сходни връзки

Доган изплю камъчето Ляво-центристки кабинет и млъкна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди