изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:49 EEST
ПРЕДИЗБОРНА ХРОНИКА    
ПарламентКОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ: В 13 часа днес Евтим Костадинов и Никола Гочев - кандидати за народни представители от листата на "Коалиция за България" за Добричка област, ще се срещнат с

 жителите на село Къпиново. По-късно те ще представят предизборната платформа на коалицията в селата Изворово, Краище, Росен и Красен. В 18 ч. Евтим Костадинов ще участва в дебат по телевизия "Добруджа кабел".  Ясен Пенчев от листата на коалицията ще бъде в селата Пленимир, Равнец, Дъбовик и Пчеларово.

НДСВ: Кандидатите за народни представители от НДСВ д-р Евгения Георгиева, Светлана Жечева и Велислав Даскалов ще се срещнат днес от 10 часа с членове на Първичната съюзна организация на слепите и на Районното дружество на слепо-глухите в Добрич. От 12.20 часа Енчо Малев, Мима Василева, д-р Евгения Георгиева и Нели Горчакова ще гостуват на колектива на фирма “АVЕ”. В 13.30 часа кандидат-депутати от НДСВ ще присъстват на откриването на компютърен кабинет в СОУ “Св. Кл. Охридски”, а от 16 часа ще се срещнат с жителите на с. Спасово. В 20 часа Мима Василева и Нели Горчакова ще открият детска площадка в с. Белгун.

ПП “НОВОТО ВРЕМЕ”:Водачът на листа г-жа Даниела Пеловска и кандидатите за народни представители от ПП “Новото време” ще отбележат Спасовден с избирателите от Добруджа. На един от големите християнски празници кандидат-депутатите ще се срещнат с жителите на с. Църква, с. Дончево и гр. Балчик.

Приоритетите на ПП “Новото време” за бъдещото управление на страната ще представи г-жа Даниела Пеловска на среща с представители на Конфедерацията на независимите синдикати в България от 10 ч. в снек-бар “Моцарела”. В 18 ч. водачът на листа г-жа Даниела Пеловска ще вземе участие в дебат на тема “Икономически възход” в телевизия “Добруджа кабел”, след което ще се срещне с представители на бранша от хранително-вкусовата промишленост.

ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ: Местният водач на листата д-р Ердинч Хаджиев и кандидат-депутатът Басри Талип вчера се срещнаха с избиратели в селата Победа от 17.00ч. и Плачи дол от 18.30ч. От 21.00ч. в с.Северци, община Крушари, за предизборна агитация бяха кандидат-депутатът Мегдат Адем и  Илхан Мюстеджеб, Бехра Риза и Зекерие Алиш от местния актив. Вчера бяха проведени срещи с жителите на кварталите "Левски" и "Изток" в гр. Балчик, а днес такива предстоят в квартал "Дере махала" и в ЕСПУ. На 10.06, след обедната молитва, в джамията на Балчик ще се дадe курбан от три коча в града и по един в селата Ляхово, Соколово и Дропла. Днес от 19.30ч. инж. Мемиш Мустафов ще проведе срещи с избирателите, живущи в каварненския квартал "Х.Димитър". От 20.30 ч. в читалището на град Тервел ще има  концерт с участието на Ажда и Мустафа Чаушеви и хумориста Венци Мартинов. Кандидат-депутатите Динчер Хаджиев, Живко Стоянов и председателят на общинския съвет на ДПС в гр. Ген. Тошево Айдин Шукриев ще посетят селата Кардам, Чернооково, Рогозина, Спасово, Преселенци и Люляково.

ОБЕДИНЕНИ ДЕМОКРАТИЧНИ СИЛИ: Днес от 10 ч. водачът на листата на ОДС Николай Младенов и кандидатите за депутати ще участват в разширеното заседание на КНСБ – Добрич.  17.30 е началният час на срещата на кандидатите за депутати от ОДС с жители и земеделски стопани от село Спасово. В 18 ч. Николай Младенов ще участва в дебат в телевизия “Добруджа кабел” на тема “Икономически възход – данъчна политика, борба със сивата икономика, намаляване на безработицата, местния бизнес и изискванията на ЕС” 

 

 

 


Сходни връзки

ПРЕДИЗБОРНА ХРОНИКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди