изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:52 EEST
ПРЕДИЗБОРНА ХРОНИКА    
ПарламентОБЕДИНЕНИ ДЕМОКРАТИЧНИ СИЛИ: Днес от 11ч. кандидатите за народни представители от ОДС Николай Младенов, Павел Павлов и Милена Иванова ще имат среща с директора на Сладоледена фабрика - гр. Балчик. Следобяд

кандидатите за депутати от ОДС ще посетят селата Тригорци и Кремена, от 17.30 е предвидено посещение и среща с жители на Генерал Тошево, а от 20 ч. - среща в Тервел. В 16 ч. водачът на листата на ОДС Николай Младенов ще участва в дебат по радио "Добруджа" на тема: "Грижата за човека".
"КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ": Активно присъствие в Добричка област ще имат пpедставителите от листата на "Коалиция за България". На 10 юни кандидатите за народни прeдставители Ясен Пенчев и Никола Гочев ще се срещнат с избирателите в селата Ведрина, Вратарите, Бдинци и Владимирово. Евтим Костадинов, Дариела Вълканкина и Г. Георгиев, ще се срещнат с жителите на селата Конаре, Средина и Балканци.
Днес Сияна Фудулова от листата на коалицията ще участва в дебат по радио "Добруджа".  От 19:30 ч. в село Победа ще има концерт с участието на ДТА"Добротица". Там ще бъдат и избиратели от селата Минково, Котленци и Свещарово. Присъстват - М. Стоев, Д. Йорданова, М. Колев. На 11 юни Е.Костадинов и М.Колев, ще представят предизборната платформа на коалицията в с. Плачидол. Там ще има и избиратели от селата Попгригорово и Приморци. Я.Пенчев, С.Фудулова и Н.Гочев ще посетят от 18 ч. село Сърнец и от 20:30 ч. град Тервел. На 12 юни Я. Пенчев и Н. Гочев ще бъдат в селата Полковник Савово, Кладенци и в град Тервел. Е. Костадинов и С. Фудулова, ще се срещнат с избирателите в Опанец, Богдан и Дончево.
ПП "НОВОТО ВРЕМЕ": Кандидатите за народни представители от ПП "Новото време" с водач на листа Даниела Пеловска ще направят в петък, събота и неделя предизборна обиколка на всички населени места от община Балчик. Те ще продължат започнатата традиция и ще обърнат специално внимание на училищата и детските градини, защото бъдещето на Добруджа са нашите деца.
В петък вечерта кандидатите за народни представители и симпатизантите на партията, освен да правят политика, ще дегустират производството на "Алвина" АД и ще се насладят на изпълненията на мега звездата на българския поп-фолк Ивана. По покана на Даниела Пеловска, тя ще гостува от 20.00 ч. в "Шатрата" край Балчик.
ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ: Местният водач на листата на ДПС д-р Ердинч Хаджиев вчера направи дарение на Дом за отглеждане и възпитание на деца, лишени от родителска грижа, "Добруджанче" - с. Овчарово. Кандидат-депутатът Ал.Сурталов посети за предизборни срещи жителите на с. Граничар. Отново той съобщи, че от 08.06 официално е открит Предизборният щаб в центъра на гр. Шабла, който работи от 09 до 21 ч. А. Сурталов заяви при откриването, че е обнадежден за предстоящите избори и ДПС ще има голям успех в гр.Шабла и общинските села. Днес кандидатът за депутат ще проведе среща-коктейл с действащите офицери от шабленската община.

 


Сходни връзки

ПРЕДИЗБОРНА ХРОНИКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди